Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 - 250 g cherry tomatoes, half left whole and half cut into halves
- 50 g gin of choice (see Tips)
- 500 g vine ripened tomatoes (see Tips)
- 2 garlic cloves
- 30 g olive oil (see Tips)
- 30 g tomato paste
- 2 - 3 tsp Vegetable stock paste, to taste (see Tips)
- 1 sprig fresh oregano, leaves only, plus extra to garnish (optional)
- 2 pinches ground black pepper
- cooked pasta of choice
- fresh mozzarella, buffalo, to serve (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 470.3 kJ / 112 kcal
- Eiwitten
- 1.8 g
- Koolhydraten
- 6.9 g
- Vetten
- 7.9 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 611.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghetti alla carbonara
30 min
Pasta with fennel and tomato sauce
40min
Prawn and saffron arancini
25 Std.
Japanese ramen noodle soup
1 Std. 50 Min
Leek, chilli and chorizo sauce
40min
Arrabbiata sauce
20 min
Cannelloni with artichoke filling and tomato sauce
1 godz. 35 min
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30 min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35 min
Prawn skagen (Scandinavian prawn toast)
25 min
Pasta e fagioli
26hod.
Pasta alla puttanesca
35 min