Apparaten en accessoires
Summer tomato and gin pasta sauce
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
4 portions
Ingrediënten
-
cherry tomatoes half left whole and half cut into halves200 - 250 g
-
gin of choice (see Tips)50 g
-
vine ripened tomatoes (see Tips)500 g
-
garlic cloves2
-
olive oil (see Tips)30 g
-
tomato paste30 g
-
Vegetable stock paste to taste (see Tips)2 - 3 tsp
-
fresh oregano leaves only, plus extra to garnish (optional)1 sprig
-
ground black pepper2 pinches
-
cooked pasta of choice
-
fresh mozzarella buffalo, to serve (optional)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
611.1 mg
Eiwitten
1.8 g
Calorieën
470.3 kJ /
112 kcal
Vetten
7.9 g
Vezels
3.2 g
Verzadigd vet
1.3 g
Koolhydraten
6.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Ginspiration
11 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Tomato and olive tapenade mini bruschette
20min
Ribollita
50min
Chilli crab pasta
35min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30min
Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta
Geen beoordelingen
Pasta alla puttanesca
35min
Arrabbiata sauce
20min
Mushroom stroganoff
20min
Linguine with salmon and herbs
25min
Smoky chipotle beans
30min
Pasta with fennel and tomato sauce
40min
Salmon and fennel risotto
30min