Eggplant and ricotta involtini

Eggplant and ricotta involtini

3.9 15 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 20min
6 portions

Ingrediënten

  • eggplants trimmed and cut lengthways into slices
    3 - 4
  • sea salt plus extra to season
    1 tbsp
  • Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
    90 g
  • mozzarella cut into pieces
    230 g
  • garlic cloves
    3
  • fresh basil leaves only, plus extra to garnish
    4 ½ sprigs
  • fresh baby spinach leaves
    180 g
  • extra virgin olive oil to drizzle
    9 tbsp
  • smooth ricotta cheese
    750 g
  • eggs
    2
  • ground black pepper to season
  • tomato passata
    600 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 1606.5 mg
Eiwitten 31.2 g
Calorieën 2889.8 kJ / 690.7 kcal
Vetten 47.8 g
Vezels 12.2 g
Verzadigd vet 19.2 g
Koolhydraten 40.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...