Eggplant and ricotta involtini
TM6 TM5 TM31

Eggplant and ricotta involtini

3.8 (13 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 3 - 4 eggplants trimmed and cut lengthways into slices
  • 1 tbsp sea salt, plus extra to season
  • 90 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
  • 230 g mozzarella, cut into pieces
  • 3 garlic cloves
  • 4 ½ sprigs fresh basil, leaves only, plus extra to garnish
  • 180 g fresh baby spinach leaves
  • 9 tbsp extra virgin olive oil, to drizzle
  • 750 g smooth ricotta cheese
  • 2 eggs
  • ground black pepper, to season
  • 600 g tomato passata

Voeding
per 1 portion
Calorieën
2889.8 kJ / 690.7 kcal
Eiwitten
31.2 g
Koolhydraten
40.1 g
Vetten
47.8 g
Verzadigd vet
19.2 g
Vezels
12.2 g
Natrium
1606.5 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten