Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Polenta
- 1 eggplant (approx. 450 g), trimmed and cut into slices (5mm thickness)
- sea salt, to sprinkle, plus extra to season
- 200 g polenta
- 80 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 900 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 2 zucchinis (approx. 450 g), trimmed and cut into slices (3 mm thickness)
- 4 tbsp extra virgin olive oil, to fry, plus an extra 25g
- 20 g salted butter
- 2 garlic cloves
- 1 medium onion, cut into quarters
- 200 g capsicum, yellow or orange, cut into strips (5 mm)
- 1 tsp dried mixed herbs
- 3 - 4 tomatoes, ripe but firm, cut into slices
- 250 g cream cheese, cut into small pieces
- ground black pepper, to season
- fresh basil, leaves only, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1598.1 kJ / 381.9 kcal
- Eiwitten
- 10.8 g
- Koolhydraten
- 30.4 g
- Vetten
- 27.2 g
- Verzadigd vet
- 11.3 g
- Vezels
- 10 g
- Natrium
- 333.8 mg
Alternatieve recepten
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30 min
Eggplant cannelloni
1h 35 min.
Yellow Curry with Mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
55 min
Middle Eastern open chicken pie (Diabetes, TM6)
1 godz. 30 min
Cauliflower Tabbouleh
10min
Hazelnut and herb stuffed cauliflower
55 min
Wok-style curried vegetables
35 min
Spinach and artichoke penne
1h 5min
Sweet potato quiche with prosciutto
1h 15min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1 godz. 20 min
Spinach dumplings with tomato ragout
1h
Carrot gnocchi with zucchini cream
1h 15min