Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Polenta
- 1 eggplant (approx. 450 g), trimmed and cut into slices (5mm thickness)
- sea salt, to sprinkle, plus extra to season
- 200 g polenta
- 80 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 900 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 2 zucchinis (approx. 450 g), trimmed and cut into slices (3 mm thickness)
- 4 tbsp extra virgin olive oil, to fry, plus an extra 25g
- 20 g salted butter
- 2 garlic cloves
- 1 medium onion, cut into quarters
- 200 g capsicum, yellow or orange, cut into strips (5 mm)
- 1 tsp dried mixed herbs
- 3 - 4 tomatoes, ripe but firm, cut into slices
- 250 g cream cheese, cut into small pieces
- ground black pepper, to season
- fresh basil, leaves only, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1598.1 kJ / 381.9 kcal
- Eiwitten
- 10.8 g
- Koolhydraten
- 30.4 g
- Vetten
- 27.2 g
- Verzadigd vet
- 11.3 g
- Vezels
- 10 g
- Natrium
- 333.8 mg
Alternatieve recepten
Asparagus and saffron risotto
35min
Pascualina
1h 45 min
Warm satay bowl
1h 10 min
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30min
Yellow Curry with Mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
55min
Meat-free mushroom lasagne
1h 30 min
Hazelnut and herb stuffed cauliflower
55min
One whole cauliflower
45min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1h 20min
Cauliflower hummus with green vegetables
1h
Summer tomato and gin pasta sauce
35min