Alpine macaroni with apple sauce

Alpine macaroni with apple sauce

4.3 25 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
4 portions

Ingrediënten

  • Gruyère cheese cut into pieces (3 cm)
    100 g
  • waxy potatoes (e.g. Kipfler), peeled and cut into cubes (1 cm)
    400 g
  • water
    450 g
  • pouring (whipping) cream
    300 g
  • sea salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • apples peeled and cut into pieces (2 cm)
    500 g
  • dried macaroni pasta
    250 g
  • plain flour
    2 tbsp
  • onion (approx. 160 g), cut into thin rings
    1
  • unsalted butter
    1 ½ tbsp
  • lemon juice
    25 g
  • sugar to taste
    20 - 40 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 695 mg
Eiwitten 20.7 g
Calorieën 3493.8 kJ / 835 kcal
Vetten 41.6 g
Vezels 8 g
Verzadigd vet 24.9 g
Koolhydraten 97.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...