Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Parmesan cheese, cut in pieces (3 cm) (optional)
- 150 g hazelnuts or other nuts to taste (e.g. walnuts, almonds, mixed nuts)
- 3 tbsp mixed herbs de Provence
- 2 garlic cloves
- 150 g leeks, cut in pieces (3 cm)
- 50 g olive oil
- 800 g tomatoes, canned
- 1 tbsp tomato purée (concentrated)
- 15 g fresh basil leaves, plus extra for garnishing
- 2 pinches sugar
- 2 pinches ground black pepper
- 1 heaped tbsp vegetable broth powder
- 100 g lukewarm water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1887.2 kJ / 451.1 kcal
- Eiwitten
- 11.4 g
- Koolhydraten
- 21.4 g
- Vetten
- 38.8 g
- Verzadigd vet
- 5.2 g
- Vezels
- 9.5 g
- Natrium
- 385.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 min
Tandoori paneer pizza
1 godz. 30 min
Nectarine Tart with Frangipane
1h
Baked Chili Beans
50 min
Paneer
4h 5min
Steamed Frittata Egg Cups
45 min
Almond Vegetable Crumble
7ωρ.
Vegan Spanish Omelette
40 min
Vegetable and Kidney Bean Tacos (TM6)
30 min
Baked Beans with Maple Syrup
31 godz. 5 min
Creamy Vegan Hot Broccoli Dip
40 min
Tex-Mex Bowl
50 min