Apparaten en accessoires
Nut bolognese
Voorbereiding. 5min
Totaal 35min
4 portions
Ingrediënten
-
Parmesan cheese cut in pieces (3 cm) (optional)40 g
-
hazelnuts or other nuts to taste (e.g. walnuts, almonds, mixed nuts)150 g
-
mixed herbs de Provence3 tbsp
-
garlic cloves2
-
leeks cut in pieces (3 cm)150 g
-
olive oil50 g
-
tomatoes, canned800 g
-
tomato purée (concentrated)1 tbsp
-
fresh basil leaves plus extra for garnishing15 g
-
sugar2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
-
vegetable broth powder1 heaped tbsp
-
lukewarm water100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
385.5 mg
Eiwitten
11.4 g
Calorieën
1887.2 kJ /
451.1 kcal
Vetten
38.8 g
Vezels
9.5 g
Verzadigd vet
5.2 g
Koolhydraten
21.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Flexitarian Favourites
12 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Vegan Burgers
45 Min
Pork with Chili and Coconut Relish (Diabetes)
Keine Bewertungen
Shrimp and Parmesan Polenta Cups
45 Min
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45 Min
Vegan Aubergine Rolls
11 Std. 15 Min
Austrian Kaiserschmarrn pancake
20 Min
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1 Std. 10 Min
Warm bulgur salad with orange dressing
40 Min
Mushroom Taco Filling
35 Min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
Keine Bewertungen
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45 Min
Soba noodle and tofu salad
35 Min