Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Parmesan cheese, cut in pieces (3 cm) (optional)
- 150 g hazelnuts or other nuts to taste (e.g. walnuts, almonds, mixed nuts)
- 3 tbsp mixed herbs de Provence
- 2 garlic cloves
- 150 g leeks, cut in pieces (3 cm)
- 50 g olive oil
- 800 g tomatoes, canned
- 1 tbsp tomato purée (concentrated)
- 15 g fresh basil leaves, plus extra for garnishing
- 2 pinches sugar
- 2 pinches ground black pepper
- 1 heaped tbsp vegetable broth powder
- 100 g lukewarm water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1887.2 kJ / 451.1 kcal
- Eiwitten
- 11.4 g
- Koolhydraten
- 21.4 g
- Vetten
- 38.8 g
- Verzadigd vet
- 5.2 g
- Vezels
- 9.5 g
- Natrium
- 385.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Carrot and Sesame Burgers
1 Std. 15 Min
Cheesecakes in Jars
2 Std. 30 Min
Miso Mushroom Toast with Tahini Yogurt
45 Min
Feta and Aubergine Sandwich Filling
30 Min
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45 Min
Vegetables and cashew nuts in peanut sauce with rice
45 Min
Shiitake Teriyaki Dippers
45 Min
Pink Crêpes with Chickpea and Almond Hummus
35 Min
Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad
12h 45min
BBQ Jackfruit Burritos
45 Min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 Min
Cauliflower Tacos Al Pastor
1 Std. 10 Min