Nut bolognese
TM6 TM5 TM31

Nut bolognese

4.9 (90 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 40 g Parmesan cheese, cut in pieces (3 cm) (optional)
  • 150 g hazelnuts or other nuts to taste (e.g. walnuts, almonds, mixed nuts)
  • 3 tbsp mixed herbs de Provence
  • 2 garlic cloves
  • 150 g leeks, cut in pieces (3 cm)
  • 50 g olive oil
  • 800 g tomatoes, canned
  • 1 tbsp tomato purée (concentrated)
  • 15 g fresh basil leaves, plus extra for garnishing
  • 2 pinches sugar
  • 2 pinches ground black pepper
  • 1 heaped tbsp vegetable broth powder
  • 100 g lukewarm water

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1887.2 kJ / 451.1 kcal
Eiwitten
11.4 g
Koolhydraten
21.4 g
Vetten
38.8 g
Verzadigd vet
5.2 g
Vezels
9.5 g
Natrium
385.5 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten