Vegan Oyster Mushroom Soup

3.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
4 portions

Ingrediënten

  • onions halved
    115 g
  • carrots cut into pieces
    115 g
  • celery cut into pieces
    85 g
    85 g celeriac, cut into pieces
  • parsnip cut into pieces
    60 g
  • garlic cloves
    2
  • vegetable oil
    30 g
  • water
    650 g
  • oyster mushroom, fresh thinly sliced
    450 - 500 g
  • bay leaf, dried
    2
  • allspice berry
    3
  • paprika, sweet
    1 tsp
  • paprika, hot
    ½ tsp
  • white pepper, ground
    ¼ tsp
  • ginger, dried, ground
    ¼ tsp
  • nutmeg, ground
    ¼ tsp
  • salt to taste
    1 tsp
  • tomato purée (concentrate)
    15 g
  • marjoram, dried
    2 tsp

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 657.6 mg
Eiwitten 5.2 g
Calorieën 631.5 kJ / 150.9 kcal
Vetten 8.4 g
Vezels 5.8 g
Verzadigd vet 1.3 g
Koolhydraten 18 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...