Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Butternut and Cashew Curry
- ½ oz whole coriander seeds
- ½ oz cumin seeds
- 1 tsp dried ground turmeric
- ½ cinnamon stick
- 6 green cardamom pods
- 1 tbsp ground paprika
- 1 - 2 dried red chilies
- 6 whole black peppercorns
- 2 in. fresh ginger, peeled and cut into pieces
- 4 garlic cloves
- 4 oz yellow onion, cut into pieces
- 15 curry leaves
- 2 oz extra virgin olive oil
- 6 oz raw cashews, unsalted
- 4 oz coconut milk
Black Rice
- 10 oz black rice
- 50 oz water
- 25 oz butternut squash, peeled and cut into pieces (1½ in.)
- ½ - 1 tsp salt, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2293.7 kJ / 548.2 kcal
- Eiwitten
- 12.1 g
- Koolhydraten
- 68.6 g
- Vetten
- 27.2 g
- Verzadigd vet
- 6.7 g
- Vezels
- 7.9 g
- Natrium
- 418.6 mg
Alternatieve recepten
Shaved Brussels Sprouts Salad
20 min
Tuscan White Bean Stew
1h
Mushroom Ragu with Zoodles
40 min
Roasted Vegetables, Farro and Lemon Feta Dressing (Ben) Metric
55 min
Cauliflower and Date Tagine
55 min
Vegan Cashew Sauté
35 min
Miso Mushroom Toast with Tahini Yogurt
45 min
Grated Carrot Salad
10min
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55 min
Mushroom Taco Filling
35 min
Curried Lentils
5h 15min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 min