Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ oz vegetable oil
- 2 garlic cloves
- 2 oz yellow onions, cut into pieces
- 1 dried red chili, stem removed, seeds optional
- 1 tsp curry powder
- 1 tsp ground turmeric
- ¼ tsp cumin seeds
- 2 tbsp tomato paste
- 8 oz sweet potatoes, diced (1 in.)
- 7 oz vegetable stock
- ¼ tsp salt, to taste
- 3 oz broccoli florets, cut small
- fresh cilantro, leaves only, roughly chopped, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1761.8 kJ / 421.1 kcal
- Eiwitten
- 9.3 g
- Koolhydraten
- 67.5 g
- Vetten
- 15.7 g
- Verzadigd vet
- 2.2 g
- Vezels
- 11.2 g
- Natrium
- 827 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25 min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 min
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
20min
Moroccan Harira Soup with Chicken
40min
Rainbow Mediterranean Couscous Salad
1 godz.
Wild Rice Salad with Miso Vinaigrette
1 Std. 15 Min
Chickpea Ratatouille
1 godz.
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55 min
Black-eyed Bean Stew with Vegetables
2sa 10 dk
Veggie Loaded Pasta Sauce
30 min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45min
Maple Sweet Potato Soup with Parmesan Croutons
45min