Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Avocado Tuna Salad
- 1 English cucumber, halved lengthways
- 2 oz watercress
- 1 ½ oz red onions, fermented or pickled
- 8 oz avocado, diced, divided
- 2 cans tuna, packed in water, drained (5 oz ea. can)
- 2 tbsp sunflower seeds
- 3 sprigs fresh basil, leaves only
-
3
sprigs mint, fresh, leaves only
of 3 sprigs parsley, leaves only - 2 oz extra virgin olive oil
- 1 ½ oz white vinegar
- ¼ tsp salt, to taste
- ⅛ tsp freshly ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1418 kJ / 338.9 kcal
- Eiwitten
- 23.3 g
- Koolhydraten
- 9.8 g
- Vetten
- 24.4 g
- Verzadigd vet
- 3.7 g
- Vezels
- 5.2 g
- Natrium
- 421.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Baked whole-side of salmon with yoghurt dressing
55 min
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30 min
Shaved Brussels Sprouts Salad
20 min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 min
Cuban-Spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 min
Cuban-Spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
35 min
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20 min
Japanese crab salad (kani salad) (Thermomix® Cutter, TM6)
15 Min
Radicchio and Fennel Salad with Orange Balsamic Vinaigrette
40 min
Mushroom Ragu with Zoodles
40 min
Frijoles negros (Cuban-Style Black Beans)
5h 20min