Apparaten en accessoires
Carrot Top Pesto
Voorbereiding. 5min
Totaal 5min
8 portions
Ingrediënten
-
Parmesan cheese1 oz
-
pine nuts plus extra to garnish1 oz
-
garlic cloves2
-
lemon juice2 tsp
-
salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
carrot tops washed, patted dry (approx. 1 bunch) (see Tip)2 oz
-
fresh basil leaves only1 oz
-
extra virgin olive oil4 oz
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
70.7 mg
Eiwitten
2 g
Calorieën
700.4 kJ /
167.4 kcal
Vetten
17.4 g
Vezels
0.5 g
Verzadigd vet
3 g
Koolhydraten
1.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Earth Day
13 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Misschien vind je het ook leuk...
Crispy Parmesan Salmon with Vegetables and Lemon Cream Sauce
1u.
Bean and Broccoli Fritters with Mango Salad (Diabetes)
25min
Orange Curry Dressing
10min
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing (TM6)
10min
Supergreen Granola
1u. 10min
Heirloom Tomato Gazpacho
1u. 10min
Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney)
4u. 20min
Banana Peel "Pulled Pork"
30min
Nut butter dressing
5min
Coconut Milk Yogurt
13u.
Winter Radish, Citrus and Cashew Cream (Matthew Kenney)
15u. 35min
Carrot Hummus
15min