Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Soy-Free Tofu
- 11 oz dried chickpeas
- 1 tsp salt
- 1 tsp garlic powder
- 1 tsp ground turmeric
- 1 tsp ground cumin
- 26 ½ oz water
- 3 oz vegetable oil
Sriracha Dipping Sauce
- 2 garlic cloves
- 1 oz fresh ginger, peeled
- 4 oz sriracha sauce
- 4 oz lime juice
- 2 oz water
- 1 ½ oz maple syrup
- 10 oz lettuce
- 10 oz bean sprouts
- 12 oz carrots, julienned
- 12 oz mixed bell peppers, red and yellow, julienned
- 8 oz purple cabbage, julienned
- 4 oz sugar snap peas
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2335 kJ / 558 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 71 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 14 g
- Natrium
- 1077 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lentil Mushroom Stroganoff
55min
Dosa (Indian Rice and Lentil Crepes)
16h
Buddha Bowl with Lentil Falafel and Pomegranate
2 Std. 35 Min
Vegan Pineapple Coconut Tart
8 godz. 30 min
Holiday Couscous (Kris Morningstar)
50min
Buckwheat Pancakes
40 min
Vegan "Beefy" Burger
1h 40min
Almond Dip
10min
Matcha Smoothie Breakfast Bowl
5min
Peanut Butter Waffles with Jammy Maple Syrup
25min
Quinoa Patties
1h
Almond Butter and Jam Overnight Oats
4h 20min