Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Soy-Free Tofu
- 11 oz dried chickpeas
- 1 tsp salt
- 1 tsp garlic powder
- 1 tsp ground turmeric
- 1 tsp ground cumin
- 26 ½ oz water
- 3 oz vegetable oil
Sriracha Dipping Sauce
- 2 garlic cloves
- 1 oz fresh ginger, peeled
- 4 oz sriracha sauce
- 4 oz lime juice
- 2 oz water
- 1 ½ oz maple syrup
- 10 oz lettuce
- 10 oz bean sprouts
- 12 oz carrots, julienned
- 12 oz mixed bell peppers, red and yellow, julienned
- 8 oz purple cabbage, julienned
- 4 oz sugar snap peas
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2335 kJ / 558 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 71 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 14 g
- Natrium
- 1077 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegan Cheese Wheel
1h 50min
Black Bean Walnut Patties
35 min
Kale Quinoa Green Goddess Salad (Bill Yosses)
1h 20min
Vegan Green Pea Fritters
20min
BBQ Pulled Jackfruit with Coleslaw
30 min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1 godz. 5 min
Lentil Loaf
1sa 10 dk
Vegan Pistachio and Cardamom Ice Cream
12 Std. 20 Min
Vegan "Beefy" Burger
1h 40min
Baked Falafel with Jalapeño Tahini Sauce
50 min
Salted Chocolate Cashew Butter
10 dk
Vegan Chocolate Cake
1 godz. 55 min