Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Soy-Free Tofu
- 11 oz dried chickpeas
- 1 tsp salt
- 1 tsp garlic powder
- 1 tsp ground turmeric
- 1 tsp ground cumin
- 26 ½ oz water
- 3 oz vegetable oil
Sriracha Dipping Sauce
- 2 garlic cloves
- 1 oz fresh ginger, peeled
- 4 oz sriracha sauce
- 4 oz lime juice
- 2 oz water
- 1 ½ oz maple syrup
- 10 oz lettuce
- 10 oz bean sprouts
- 12 oz carrots, julienned
- 12 oz mixed bell peppers, red and yellow, julienned
- 8 oz purple cabbage, julienned
- 4 oz sugar snap peas
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2335 kJ / 558 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 71 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 14 g
- Natrium
- 1077 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Butternut Squash Coconut Curry
40 min
Washington Baked Blueberry Oatmeal
1h
Tofu Ramen Bowl
55min
Kamut Risotto with Parmesan Zucchini
9 godz. 45 min
Vegan Green Pea Fritters
20 min
Soy Yogurt
11 Std. 30 Min
Vegan Huevos Rancheros
4h 45min
Vegan "Crab" Cakes
1h 10min
Spaghetti Squash with Chilies, Lime and Dukkah
1h 5min
Vegan Cashew Sauté
35 Min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25min