Vietnamese-style Vegetable Stew with Rice

Vietnamese-style Vegetable Stew with Rice

4.0 10 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 40min
4 portions

Ingrediënten

  • water
    800 g
  • jasmine rice
    200 g
  • garlic clove
    1
  • vegetable oil
    20 g
  • mixed vegetables cut in pieces (approx. 2-3 cm, see tip)
    800 g
  • vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled
    1
    1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
  • soy sauce
    20 g
  • ground black pepper
    1 tsp
  • seitan sliced (approx. 5 mm)
    130 g
  • sesame oil
    20 g
  • spring onions (optioneel) thinly sliced (2-3 mm)
    10 g
  • sesame seeds (optioneel) for serving
    1 Tbsp

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 1291 mg
Eiwitten 19.5 g
Calorieën 1954 kJ / 467 kcal
Vetten 12.5 g
Vezels 7.8 g
Verzadigd vet 1.5 g
Koolhydraten 68.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...