Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g water
- 200 g jasmine rice
- 1 garlic clove
- 20 g vegetable oil
- 800 g mixed vegetables, cut in pieces (approx. 2-3 cm, see tip)
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 20 g soy sauce
- 1 tsp ground black pepper
- 130 g seitan, sliced (approx. 5 mm)
- 20 g sesame oil
- 10 g spring onions, thinly sliced (2-3 mm) (optioneel)
- 1 Tbsp sesame seeds, for serving (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1954 kJ / 467 kcal
- Eiwitten
- 19.5 g
- Koolhydraten
- 68.8 g
- Vetten
- 12.5 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 7.8 g
- Natrium
- 1291 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 Min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 Min
Pasta with Dairy-free Creamy Sauce and Prawns
30 Min
Wholemeal Spaghetti with Lentil and Carrot Cream Sauce
45 Min
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1 Std. 45 Min
Vegetable Salad and Lentil Stew; Vegan Chocolate Mousse
45 Min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30 Min
Black-eyed Bean Stew with Vegetables
2 Std. 10 Min
Vegan Spanish Omelette
40 Min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 Min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 Min