Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g potatoes, peeled, cut in pieces (4 cm)
- 500 g butternut squash, peeled if desired, cut in pieces (4 cm)
- 150 g carrots, peeled, cut in pieces (4 cm)
- 1 Tbsp vegetable oil, plus 30 g
- ½ tsp ground black pepper
- 3 tsp fine sea salt
- 7 green cardamom pods
- 1 ½ tsp poppy seeds
- 2 cloves
- 250 g brown onions, quartered
- 50 g raw cashew nuts
- 50 g blanched almonds
- 1 bay leaf
- 20 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 3 garlic cloves
- 1 fresh green chilli, halved, deseeded if desired
- ½ tsp ground turmeric
- ½ tsp ground nutmeg
- 1000 g water
- 220 g basmati rice
- 2 tsp cumin seeds
- 400 g tinned coconut milk
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2305.6 kJ / 551.1 kcal
- Eiwitten
- 10.2 g
- Koolhydraten
- 79 g
- Vetten
- 23.6 g
- Verzadigd vet
- 8.5 g
- Vezels
- 9.1 g
- Natrium
- 1250.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2 godz. 5 min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 min
Satay Tofu Kebabs
1h 5min
Coconut Dhal
20 min
Garlic and Olive Conchiglie
25min
Satay Tofu Kebabs; Massaman Curry with Jasmine Rice
2h 20min
Vietnamese-style Vegetable Stew with Rice
40 min
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
30min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 min