Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g potatoes, peeled, cut in pieces (4 cm)
- 500 g butternut squash, peeled if desired, cut in pieces (4 cm)
- 150 g carrots, peeled, cut in pieces (4 cm)
- 1 Tbsp vegetable oil, plus 30 g
- ½ tsp ground black pepper
- 3 tsp fine sea salt
- 7 green cardamom pods
- 1 ½ tsp poppy seeds
- 2 cloves
- 250 g brown onions, quartered
- 50 g raw cashew nuts
- 50 g blanched almonds
- 1 bay leaf
- 20 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 3 garlic cloves
- 1 fresh green chilli, halved, deseeded if desired
- ½ tsp ground turmeric
- ½ tsp ground nutmeg
- 1000 g water
- 220 g basmati rice
- 2 tsp cumin seeds
- 400 g tinned coconut milk
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2305.6 kJ / 551.1 kcal
- Eiwitten
- 10.2 g
- Koolhydraten
- 79 g
- Vetten
- 23.6 g
- Verzadigd vet
- 8.5 g
- Vezels
- 9.1 g
- Natrium
- 1250.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1h 25min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45 min
BBQ Jackfruit Burritos
45 min
Massaman Curry with Jasmine Rice
1h
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45 min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 min
Vegetarian Chilli
35 min
Patatas Bravas with Aioli
1 godz. 15 min
Black-eyed Bean Stew with Vegetables
2h 10 min
Coconut and Spinach Dahl
50 min
Courgette and Potato Parmigiana (TM5)
1 godz. 15 min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2h 5min