Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cashew Nuts
- 140 g cashew nuts
- water, for soaking
Dough
- 220 g water
- 1 tsp sugar
-
2
tsp dried instant yeast
of 20 g fresh yeast, crumbled - 400 g strong white bread flour, plus extra for dusting
- 30 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 1 tsp fine sea salt
Vegan Mozzarella
- 20 g coconut oil
- 70 g coconut yoghurt, vegan
- 110 g almond milk
- 30 g lemon juice, freshly squeezed
- 40 g tapioca starch (see tip)
- 4 Tbsp nutritional yeast flakes
- ½ - 1 tsp fine sea salt, to taste
Tomato Sauce
- 3 garlic cloves
- 20 g extra virgin olive oil
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 5 g fresh basil leaves
- 1 tsp dried oregano
- ½ tsp caster sugar
- ½ tsp fine sea salt
Assembly and Baking
- 1 green pepper, thinly sliced
- 1 red onion, small, thinly sliced
- 60 g fresh button mushrooms, sliced
- 40 g pitted black olives, halved
- 100 g vegan pepperoni, thinly sliced (see tip)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4513 kJ / 1077 kcal
- Eiwitten
- 48 g
- Koolhydraten
- 107 g
- Vetten
- 48 g
- Verzadigd vet
- 17 g
- Vezels
- 11 g
- Natrium
- 1491 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegan Pepperoni
5 Std. 10 Min
Creamy Vegan Broccoli and Cheese Soup
1h 15min
Vegan Macaroni and Cheese
5h
Barbecue Beanburger Sliders
1h 50min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2 godz. 15 min
Vegan Chickpea and Almond Sandwich Filling
15min
Potato Curry
12 godz. 50 min
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan'
25 min
Hearty Soya Bean Soup
50min
Vegan Vanilla Frosting
5min
Vegan Burger
5h
Veganella - Vegan Mozzarella
6h 10min