Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g olive oil
- 200 g onions, quartered
- 4 garlic cloves
- 500 g tinned young jackfruit, in brine (approx. 2 x 560 g tins)
- 2 Tbsp brown sugar
- 1 ½ tsp ground cayenne pepper
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp garlic powder
- ½ tsp smoked salt
- 250 g barbecue sauce (vegan)
- 600 g water
- 100 g white long grain rice
- 140 g raw cashew nuts
- 100 g sun-dried tomatoes, in oil, drained
- 2 Tbsp chipotle paste
- 2 tsp apple cider vinegar
- 1 tsp smoked paprika
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 150 g red cabbage, cored, cut in pieces (5 cm)
- 70 g carrot, peeled, cut in pieces (5 cm)
- 10 g fresh coriander leaves
- ½ tsp white wine vinegar
- 1 pinch ground black pepper
- 6 flour tortillas, large
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2589.6 kJ / 618.9 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 104.6 g
- Vetten
- 18.9 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 7.6 g
- Natrium
- 2015.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2 godz. 5 min
Crispy Korean Tofu
1h 20 min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25min
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45 min
Vegan Wild Mushroom and Cavolo Nero Lasagne with Walnut Rocket Pesto
2 godz.
Gluten-free Tagliatelle with Veggie Ragout
1 Std.
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30min
Black-eyed Bean Stew with Vegetables
2u. 10min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne; Limoncello Sorbet
12h 20min
Vegan Lentil Lasagne
2h 20min
BBQ Pulled Jackfruit Tacos with Avocado Crema and Slaw
40 min