Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g olive oil
- 200 g onions, quartered
- 4 garlic cloves
- 500 g tinned young jackfruit, in brine (approx. 2 x 560 g tins)
- 2 Tbsp brown sugar
- 1 ½ tsp ground cayenne pepper
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp garlic powder
- ½ tsp smoked salt
- 250 g barbecue sauce (vegan)
- 600 g water
- 100 g white long grain rice
- 140 g raw cashew nuts
- 100 g sun-dried tomatoes, in oil, drained
- 2 Tbsp chipotle paste
- 2 tsp apple cider vinegar
- 1 tsp smoked paprika
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 150 g red cabbage, cored, cut in pieces (5 cm)
- 70 g carrot, peeled, cut in pieces (5 cm)
- 10 g fresh coriander leaves
- ½ tsp white wine vinegar
- 1 pinch ground black pepper
- 6 flour tortillas, large
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2589.6 kJ / 618.9 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 104.6 g
- Vetten
- 18.9 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 7.6 g
- Natrium
- 2015.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2 Std. 5 Min
Black Bean and Avocado Wrap
15 Min
Mushroom Wellington
2 godz. 20 min
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25min
Smoky Paprika Rub
5 min
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45min
Vegan Aubergine Rolls
11h 15min
Vegan Lentil Lasagne
2 godz. 20 min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25min
Satay Tofu Kebabs
1h 5min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1h 25min