Apparaten en accessoires
Raw zucchini bolognaise (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Voorbereiding. 15min
Totaal 15min
4 portions
Ingrediënten
-
zucchinis ends trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)1 - 2
-
pine nuts30 g
-
red capsicum deseeded and cut into quarters1
-
fresh oregano leaves only1 tsp
-
sea salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
semi sun-dried tomatoes100 g
-
cayenne pepper1 - 2 pinches
-
filtered water80 g
-
walnut halves10
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
7.2 g
Calorieën
856.4 kJ /
204.7 kcal
Vetten
12.5 g
Vezels
5.7 g
Koolhydraten
21 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Chips on a stick (Thermomix® Spiralizer)
45min
Nectarine and lemon mascarpone tarts (Thermomix® Cutter, using modes)
Geen beoordelingen
Beetroot and horseradish relish
50min
Salt-free vegetable stock paste (6 months+)
55min
Turmeric and ginger-infused chicken broth
2u. 30min
Gluten free loaves
2u. 15min
Apple Nut Bread
Geen beoordelingen
No fail mash potato
20min
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
50min
Fondant au chocolate
50min
Linguine marinara
30min
Gluten free pizza dough
2u.