Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 280 g broccoli stems, peeled (see Tip)
- 320 g carrots, cut into halves
- 4 Gala apples cored, peeled and cut into quarters
- 30 g mixed fresh herbs (eg parsley, coriander, dill or chives), leaves only
- 120 g mayonnaise
- 30 g apple cider vinegar
- 3 tsp Dijon mustard
- 1 tbsp honey
- 1 pinch sea salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 1 - 2 tbsp flaked almonds (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1733.1 kJ / 414.2 kcal
- Eiwitten
- 4.1 g
- Koolhydraten
- 46.5 g
- Vetten
- 24.9 g
- Verzadigd vet
- 3.4 g
- Vezels
- 11.2 g
- Natrium
- 337.3 mg
Alternatieve recepten
Lightly Browned Onions and Garlic
20min
Fruit "splice" bombs
24 godz.
Greek Fava dip
50 min
Avocado Butter
10min
No-waste veggie bolognese (TM6)
3 Std.
Aquafaba meringue kisses
2h 30 min
Oyster Mushroom and Champagne Risotto
35 min
Celery salt
20min
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter)
48 Std. 20 Min
Polenta zucchini slice
2 Std. 10 Min
Burger pickles (Thermomix® Cutter)
2 Std. 10 Min
Tomato passata
1 Std. 40 Min