Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Five spice rub
- 1 tbsp olive oil
- 2 tsp instant granulated coffee
- 2 tbsp brown sugar
- 2 tsp ground allspice
- 2 tsp dried oregano
- 2 tsp ground paprika
- ½ tsp ground black pepper
- ¼ tsp cayenne pepper
- 1 tsp sea salt flakes (see Tips)
- 1400 - 1600 g whole chicken, trussed
Asparagus and pea salad
- 40 g extra virgin olive oil
- 60 g red wine vinegar
- 2 tsp caster sugar
- 1 tsp Dijon mustard
- ¼ - ½ tsp salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper
- 500 g water
- 2 bunches asparagus, trimmed and cut into pieces (3 cm)
- 150 g sugar snap peas, trimmed
- 60 g mixed salad leaves
- ½ red onion, cut into thin slices
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2676 kJ / 637.1 kcal
- Eiwitten
- 50.5 g
- Koolhydraten
- 8.5 g
- Vetten
- 44.5 g
- Verzadigd vet
- 12.1 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 720.4 mg
Alternatieve recepten
Chicken Tikka Masala Pasta
45 Min
Beef and cashew nut yellow curry
25 dk
Creamy chicken curry and rice
45 Min
Creamy beef curry
1sa 15 dk
Ossobuco with orange and fennel salad
2h 45min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50min
Chinese-style chicken
25 dk
Swedish meatballs and mash
50min
Thai pork with green mango salad (Diabetes)
45 Min
Braised Lamb Shanks
3 Std. 35 Min
Lala's creamy lemon butter chicken
1h 10min
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1 Std. 50 Min