Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Spring onion oil
- 1 bunch spring onions/shallots
- 250 g olive oil
Mushroom freekeh
- 40 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 2 garlic cloves
- 40 g salted butter
- 40 g extra virgin olive oil
- 250 g cracked freekeh
- 60 g dry white wine
- 1 tbsp Vegetable stock paste or Chicken stock powder (see Tips)
- 200 g fresh mushrooms, of choice, cut into slices (see Tips)
- 700 g water
- freshly squeezed lemon juice, to serve
- ground black pepper, to serve
- spring onion/shallot, sliced, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2286.3 kJ / 544.4 kcal
- Eiwitten
- 14.1 g
- Koolhydraten
- 46.4 g
- Vetten
- 33.3 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 7.1 g
- Natrium
- 489.8 mg
Alternatieve recepten
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30 min
Adzuki Stew with spiced cauliflower rice
24 godz. 40 min
Pan-fried Brussels sprouts with tonnato sauce
25min
Ancho chilli and black bean stew
40 min
Eggplant and ricotta involtini
1 Std. 20 Min
Porcini mushroom risotto
35min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1 Std. 20 Min
Pea and mint soup
20 min
Slow-cooked eggplant pasta sauce
5h 40min
Walnut and spinach pesto
5min
Moroccan chicken tagine with pearl couscous
35min
Mushroom and kale risotto
55min