Mushroom freekeh risotto with spring onion oil

Mushroom freekeh risotto with spring onion oil

3.8 31 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 10min
4 portions

Ingrediënten

Spring onion oil
  • spring onions/shallots
    1 bunch
  • olive oil
    250 g
Mushroom freekeh
  • Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
    40 g
  • garlic cloves
    2
  • salted butter
    40 g
  • extra virgin olive oil
    40 g
  • cracked freekeh
    250 g
  • dry white wine
    60 g
  • Vegetable stock paste or Chicken stock powder (see Tips)
    1 tbsp
  • fresh mushrooms of choice, cut into slices (see Tips)
    200 g
  • water
    700 g
  • freshly squeezed lemon juice to serve
  • ground black pepper to serve
  • spring onion/shallot sliced, to serve

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 489.8 mg
Eiwitten 14.1 g
Calorieën 2286.3 kJ / 544.4 kcal
Vetten 33.3 g
Vezels 7.1 g
Verzadigd vet 11 g
Koolhydraten 46.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...