Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Spring onion oil
- 1 bunch spring onions/shallots
- 250 g olive oil
Mushroom freekeh
- 40 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 2 garlic cloves
- 40 g salted butter
- 40 g extra virgin olive oil
- 250 g cracked freekeh
- 60 g dry white wine
- 1 tbsp Vegetable stock paste or Chicken stock powder (see Tips)
- 200 g fresh mushrooms, of choice, cut into slices (see Tips)
- 700 g water
- freshly squeezed lemon juice, to serve
- ground black pepper, to serve
- spring onion/shallot, sliced, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2286.3 kJ / 544.4 kcal
- Eiwitten
- 14.1 g
- Koolhydraten
- 46.4 g
- Vetten
- 33.3 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 7.1 g
- Natrium
- 489.8 mg
Alternatieve recepten
Quince, burnt tahini custard with blackberry vinegar snow (Ray Capaldi)
4 Std. 25 Min
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40min
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30min
Delicious coconut dhal (6 months+)
30min
Polenta with mediterranean vegetables
1h 35 min
Asparagus and saffron risotto
35min
Mixed grain risotto
1h 25 min
Spinach dumplings with tomato ragout
1h
Figs with spiced custard and nougat cream (TM6)
40min
Summer dahl
35min
Red lentil cauliflower dahl
35min
Spinach and coriander pesto (Post-natal)
10min