Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Spring onion oil
- 1 bunch spring onions/shallots
- 250 g olive oil
Mushroom freekeh
- 40 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 2 garlic cloves
- 40 g salted butter
- 40 g extra virgin olive oil
- 250 g cracked freekeh
- 60 g dry white wine
- 1 tbsp Vegetable stock paste or Chicken stock powder (see Tips)
- 200 g fresh mushrooms, of choice, cut into slices (see Tips)
- 700 g water
- freshly squeezed lemon juice, to serve
- ground black pepper, to serve
- spring onion/shallot, sliced, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2286.3 kJ / 544.4 kcal
- Eiwitten
- 14.1 g
- Koolhydraten
- 46.4 g
- Vetten
- 33.3 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 7.1 g
- Natrium
- 489.8 mg
Alternatieve recepten
Mushroom bolognaise
45min
Sweet potato and wakame patties (TM6, Jude Blereau)
1h
Melanzane parmigiana
2 godz. 5 min
Meat-free mushroom lasagne
1h 30min
Ancho chilli and black bean stew
40min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1h 20min
Spinach dumplings with tomato ragout
1h
Hazelnut and herb stuffed cauliflower
55min
Slow cooked beans with walnut pesto (TM5)
20h 15min
Silverbeet and mushroom tart (Diabetes)
1 godz. 35 min
Cauliflower flammkuchen
1h
Ginger salmon udon with spiced cashews
35min