Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 140 g dried chickpeas
- water, to soak
- 4 garlic cloves
- 100 g onion, cut into quarters
- 5 sprigs fresh coriander, stalks and leaves
- 10 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 - 2 tsp sea salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper
- ½ tsp ground cumin
- 1 tsp ground coriander
- 3 tsp baking powder
- 100 g broccoli stem (see Tips)
- vegetable oil, to fry (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 861.5 kJ / 205.9 kcal
- Eiwitten
- 8.6 g
- Koolhydraten
- 28.7 g
- Vetten
- 7.4 g
- Verzadigd vet
- 0.6 g
- Vezels
- 5.9 g
- Natrium
- 999.3 mg
Alternatieve recepten
Kale mash
Keine Bewertungen
Oven Baked Vegetable Chips (TM6)
1 godz. 45 min
The best egg salad open sandwich (Diabetes, TM6)
20 min
Nut butter dressing
5 Min
Raspberry crumble bars
40 Min
Chhole (chickpea curry) and rice
45 min
Sweet potato and wakame patties (Jude Blereau)
1h
Orange and cardamom granola clusters (Diabetes)
1h 15min
Walnut and spinach pesto
5 Min
Cauliflower falafel with pickled cabbage and tzatziki (Darren Robertson)
24 Std. 55 Min
Carrot top pesto
15min
Rosemary and thyme polenta chips
1h