Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 140 g dried chickpeas
- water, to soak
- 4 garlic cloves
- 100 g onion, cut into quarters
- 5 sprigs fresh coriander, stalks and leaves
- 10 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 - 2 tsp sea salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper
- ½ tsp ground cumin
- 1 tsp ground coriander
- 3 tsp baking powder
- 100 g broccoli stem (see Tips)
- vegetable oil, to fry (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 861.5 kJ / 205.9 kcal
- Eiwitten
- 8.6 g
- Koolhydraten
- 28.7 g
- Vetten
- 7.4 g
- Verzadigd vet
- 0.6 g
- Vezels
- 5.9 g
- Natrium
- 999.3 mg
Alternatieve recepten
Pan-fried Brussels sprouts with tonnato sauce
25 Min
Loaded chickpea masala with spelt chapatis (Diabetes)
40min
Silverbeet and mushroom tart (Diabetes)
1h 35min
Lentil Hummus
10 Min
Gwinganna mushroom pâté
20 Min
Sweet potato and wakame patties (Jude Blereau)
1 Std.
Crispy Korean tofu
1 Std. 20 Min
Carrot top pesto
15 Min
Celery leaf gremolata
5min
One whole cauliflower
45min
Mushroom freekeh risotto with spring onion oil
1h 10 phút
Zucchini, lentil and coconut stew
30 Min