Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 140 g dried chickpeas
- water, to soak
- 4 garlic cloves
- 100 g onion, cut into quarters
- 5 sprigs fresh coriander, stalks and leaves
- 10 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 - 2 tsp sea salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper
- ½ tsp ground cumin
- 1 tsp ground coriander
- 3 tsp baking powder
- 100 g broccoli stem (see Tips)
- vegetable oil, to fry (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 861.5 kJ / 205.9 kcal
- Eiwitten
- 8.6 g
- Koolhydraten
- 28.7 g
- Vetten
- 7.4 g
- Verzadigd vet
- 0.6 g
- Vezels
- 5.9 g
- Natrium
- 999.3 mg
Alternatieve recepten
Warm satay bowl
1h 10 min
Sweet potato and wakame patties (TM6, Jude Blereau)
1 Std.
Carrot cake overnight oats (Diabetes)
1 Std.
Adzuki Stew with spiced cauliflower rice
24hod. 40min
Quince, burnt tahini custard with blackberry vinegar snow (Ray Capaldi)
4h 25min
Nut butter dressing
5min
Spiced roast cauliflower and whipped feta (Diabetes)
55 Min
Gwinganna mushroom pâté
20 min
Falafel with beetroot hommus
20 min
Honey semifreddo with warm figs and walnuts (Diabetes)
6 Std. 15 Min
Toddler friendly granola bars (12 months)
30min
Magnolia Kitchen brownies
1h 10 min