Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Banana bread
- 150 g unsalted butter, softened, plus extra to grease
- 350 g ripe bananas (approx. 4 bananas), cut into pieces
- 150 g soft dark brown sugar
- 2 eggs
- 170 g plain flour
- 30 g cornflour
- 2 tbsp black cocoa powder (see Tips)
- 2 pinches salt
- 1 tsp bicarbonate of soda
- 100 g black tahini (see Tips)
- 2 tsp natural vanilla extract
- black sesame seeds, to sprinkle (optional)
Ricotta cream (optional)
- 20 g sugar
- 250 g smooth ricotta cheese
- 50 g Greek-style natural yoghurt
- 1 tsp natural vanilla extract
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 1614.2 kJ / 385.8 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 45.4 g
- Vetten
- 19.9 g
- Verzadigd vet
- 9.4 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 215.1 mg
Alternatieve recepten
Gwinganna pumpkin and seed porridge
25sa 20 dk
Mini gluten free vanilla bundts with lemon glaze
35min
Crispy Korean tofu
1h 20min
Black tahini
20min
Black rice pudding
25 Std. 5 Min
Carrot kimchi
Keine Bewertungen
Miso kraut
168 Std. 20 Min
Apple, pear and bay leaf cake
1h 15min
Mini vegan fruit cakes
25h 40min
Mini carrot and almond cakes
1 Std. 25 Min
Fennel, date and nut bread
1h 15min
Gluten-Free Pumpkin Streusel Bundt Cake
50min