Apparaten en accessoires
Gwinganna pumpkin and seed porridge
Voorbereiding. 10min
Totaal 25u. 20min
6 portions
Ingrediënten
-
brown rice200 g
-
pumpkin seeds30 g
-
sunflower seeds30 g
-
apple cider vinegar20 g
-
water1500 g
-
pumpkin250 g
-
coconut oil50 g
-
ground cinnamon1 ½ tsp
-
ground cardamom½ tsp
-
coconut cream400 g
-
raw honey40 g
-
fresh fruit of choice to serve
-
coconut flakes toasted to serve
-
chopped walnuts to serve
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
15.8 mg
Eiwitten
7.9 g
Calorieën
2107 kJ /
503.6 kcal
Vetten
37.5 g
Vezels
4 g
Verzadigd vet
28.6 g
Koolhydraten
40.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
A taste of Gwinganna
11 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Indonesian green spice paste
40min
Choco tarte with curls pears
Geen beoordelingen
Spiralized spicy pickled carrots
Geen beoordelingen
Orange and cardamom granola clusters (Diabetes)
1u. 15min
Quince crumble
1u. 25min
Warming porridge (Skinnymixers)
15min
Crab briks
55min
Spiced fennel and silverbeet with fried eggs
35min
Black Rice Pudding
45min
Nourish bowl (Diabetes)
55min
Rosewater madeleines
30min
Banana bread (Diabetes)
1u. 15min