Apparaten en accessoires
Vegie crackers
Voorbereiding. 10min
Totaal 12u. 10min
4 portions
Ingrediënten
-
vegetable pulp (see Tips)340 g
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds2
-
flaxmeal (see Tips)30 g
-
chia seeds30 g
-
tamari gluten free (see Tips)20 g
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
salt1 - 2 pinches
-
beetroot powder (optional)1 - 2 tsp
-
ground turmeric (optional)1 - 2 pinches
-
sesame seeds30 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
7.1 g
Calorieën
667.8 kJ /
159 kcal
Vetten
9.8 g
Vezels
8.8 g
Koolhydraten
8.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Plant to Plate
120 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Cashew bread French toast
1u. 40min
Maca chocolate bark
50min
Spinach and coriander pesto (Post-natal)
10min
Pumpkin, carrot and herb bread
1u. 30min
Hemp milk
5min
Raw pineapple and turmeric cake
5u. 20min
Sunflower and nori filling
3u. 10min
Plant-based parmesan
5min
Pumpkin and turmeric loaf
1u. 50min
Seeded tahini crackers
1u. 10min
Vanilla nut milk
12u. 20min
Nutty matcha balls
40min