Apparaten en accessoires
Vegie crackers
Voorbereiding. 10min
Totaal 12u. 10min
4 portions
Ingrediënten
-
vegetable pulp (see Tips)340 g
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds2
-
flaxmeal (see Tips)30 g
-
chia seeds30 g
-
tamari gluten free (see Tips)20 g
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
salt1 - 2 pinches
-
beetroot powder (optional)1 - 2 tsp
-
ground turmeric (optional)1 - 2 pinches
-
sesame seeds30 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
7.1 g
Calorieën
667.8 kJ /
159 kcal
Vetten
9.8 g
Vezels
8.8 g
Koolhydraten
8.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Plant to Plate
120 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Gwinganna nut and seed bread
3u. 25min
Cashew bread French toast
1u. 40min
Peanut butter
5min
Cashew cheddar cheese
3u. 10min
Plant-based parmesan
5min
Almond milk
1u. 5min
Pumpkin and turmeric loaf
1u. 50min
Green goddess pizza
1u. 30min
Basil, avocado and hemp pesto
5min
Wholefood pancakes with vanilla and cinnamon poached apples
1u. 25min
Avocado whip on seedy spelt bread (Post-natal)
2u. 30min
Rosemary and sea salt crackers
35min