Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Quinoa
- 170 g tri-colour quinoa
- 1000 g filtered water, plus extra for soaking
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
Miso ginger dressing
- 2 cm piece fresh ginger, peeled
- 45 g sunflower seeds
- 1 tbsp avocado oil
- 1 tbsp shiro (white) miso paste
- 20 - 40 g lemon juice, to taste
- 1 tbsp pure maple syrup
- 60 g filtered water
- 1 pinch salt
Salad
- 60 g fresh baby spinach leaves
- 60 g rocket
- 2 blood oranges, peeled and segmented (see Tips)
- 2 navel oranges, peeled and segmented (see Tips)
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices
- 1 tbsp pecans (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1588.8 kJ / 378.3 kcal
- Eiwitten
- 12.6 g
- Koolhydraten
- 42.8 g
- Vetten
- 15.4 g
- Vezels
- 9.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Colourful quinoa salad
40 Min
Curried cauliflower salad
40 Min
Roasted eggplant
1 Std. 35 Min
Asian cucumber salad
10min
Green goddess pizza
1h 30min
Cauliflower buffalo bites
35 Min
Blue cheese tofu dressing
5min
Pumpkin and pomegranate quinoa salad
1h
Sticky Sriracha tofu bowl
45min
Crunchy quinoa patties with avocado smash
1h 30min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35 Min
Honey ginger tofu with greens
2 godz. 25 min