Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Quinoa
- 170 g tri-colour quinoa
- 1000 g filtered water, plus extra for soaking
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
Miso ginger dressing
- 2 cm piece fresh ginger, peeled
- 45 g sunflower seeds
- 1 tbsp avocado oil
- 1 tbsp shiro (white) miso paste
- 20 - 40 g lemon juice, to taste
- 1 tbsp pure maple syrup
- 60 g filtered water
- 1 pinch salt
Salad
- 60 g fresh baby spinach leaves
- 60 g rocket
- 2 blood oranges, peeled and segmented (see Tips)
- 2 navel oranges, peeled and segmented (see Tips)
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices
- 1 tbsp pecans (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1588.8 kJ / 378.3 kcal
- Eiwitten
- 12.6 g
- Koolhydraten
- 42.8 g
- Vetten
- 15.4 g
- Vezels
- 9.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chickpea shawarma salad bowl
40min
Mango salmon bowl
40min
Tuna poke bowl
1 godz.
Colourful quinoa salad
40min
Quinoa tabouli
12h 40min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35 min
Spinach salad with crunchy quinoa and green goddess dressing
2h 50min
Sweet potato and grain salad
1h 30min
Kale, sprouts and red cabbage salad
4 godz. 35 min
Satay noodle salad
35 min
Miso coleslaw
20min
Raw cauliflower tabouli
30 min