Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Quinoa
- 170 g tri-colour quinoa
- 1000 g filtered water, plus extra for soaking
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
Miso ginger dressing
- 2 cm piece fresh ginger, peeled
- 45 g sunflower seeds
- 1 tbsp avocado oil
- 1 tbsp shiro (white) miso paste
- 20 - 40 g lemon juice, to taste
- 1 tbsp pure maple syrup
- 60 g filtered water
- 1 pinch salt
Salad
- 60 g fresh baby spinach leaves
- 60 g rocket
- 2 blood oranges, peeled and segmented (see Tips)
- 2 navel oranges, peeled and segmented (see Tips)
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices
- 1 tbsp pecans (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1588.8 kJ / 378.3 kcal
- Eiwitten
- 12.6 g
- Koolhydraten
- 42.8 g
- Vetten
- 15.4 g
- Vezels
- 9.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cauliflower tacos with chipotle sauce
3 godz. 45 min
Miso dressing
5 Min
Quinoa tabouli
12 Std. 40 Min
Colourful quinoa salad
40 Min
Freekeh and broad bean salad
2 godz. 30 min
Pea and garden mint fritters
25 min
Satay noodle salad
35min
Sticky Sriracha tofu bowl
45 min
Kale, sprouts and red cabbage salad
4h 35min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 min
Miso coleslaw
20 min