Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g white quinoa
- 700 g water, plus extra for soaking
- 60 g fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 60 g fresh mint, leaves only
- ½ lemon, zested and juiced (approx. 20 g juice)
- 50 g red onion, cut into pieces
- 80 g shelled unsalted pistachio nuts
- 4 plum tomatoes, deseeded and finely diced
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- 1 pinch salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 993.3 kJ / 236.5 kcal
- Eiwitten
- 7.2 g
- Koolhydraten
- 13.8 g
- Vetten
- 15.7 g
- Verzadigd vet
- 1.9 g
- Vezels
- 6.5 g
- Natrium
- 131.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rosemary and thyme polenta chips
1h
Colourful quinoa salad
40min
Falafel with beetroot hommus
20 min
Quinoa salad with mango salsa
1h
Spiced roasted cauliflower salad with minted yoghurt
1h
Salmon with yoghurt dressing
55min
Mixed grain salad with lemon and honey dressing
55min
Pumpkin and pomegranate quinoa salad
1h
Raw cauliflower tabouli
30min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35min
Quinoa salad with chicken and avocado
1 Std. 15 Min
Spinach salad with crunchy quinoa and green goddess dressing
2h 50min