Apparaten en accessoires
Quinoa tabouli
Voorbereiding. 10min
Totaal 12u. 40min
4 portions
Ingrediënten
-
white quinoa100 g
-
water plus extra for soaking700 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only60 g
-
fresh mint leaves only60 g
-
lemon zested and juiced (approx. 20 g juice)½
-
red onion cut into pieces50 g
-
shelled unsalted pistachio nuts80 g
-
plum tomatoes deseeded and finely diced4
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
131.7 mg
Eiwitten
7.2 g
Calorieën
993.3 kJ /
236.5 kcal
Vetten
15.7 g
Vezels
6.5 g
Verzadigd vet
1.9 g
Koolhydraten
13.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Focus on quinoa
7 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Mixed grain salad with lemon and honey dressing
55min
Colourful quinoa salad
40min
Peanut and soba noodle slaw
20min
Hommus
15min
Guacamole
10min
Basil pesto
10min
Traditional hommus
25u. 5min
Lentil and mint salad
3u. 55min
Fresh fennel salad
10min
Cypriot grain salad
45min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35min
Falafel with beetroot hommus
20min