Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g white quinoa
- 700 g water, plus extra for soaking
- 60 g fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 60 g fresh mint, leaves only
- ½ lemon, zested and juiced (approx. 20 g juice)
- 50 g red onion, cut into pieces
- 80 g shelled unsalted pistachio nuts
- 4 plum tomatoes, deseeded and finely diced
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- 1 pinch salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 993.3 kJ / 236.5 kcal
- Eiwitten
- 7.2 g
- Koolhydraten
- 13.8 g
- Vetten
- 15.7 g
- Verzadigd vet
- 1.9 g
- Vezels
- 6.5 g
- Natrium
- 131.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cypriot grain salad
45 min
Quinoa salad with mango salsa
1 godz.
Citrus quinoa salad with miso ginger dressing
1 godz. 15 min
Colourful quinoa salad
40min
Freekeh salad with pickled avocado
25 Std.
Freekeh and broad bean salad
2 godz. 30 min
Green quinoa breakfast bowl (Post-natal)
35min
Fresh fennel salad
10min
Raw cauliflower tabouli
30 min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35min
Grilled eggplant dip
2 godz.
Mixed grain salad with lemon and honey dressing
55min