Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g white quinoa
- 700 g water, plus extra for soaking
- 60 g fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 60 g fresh mint, leaves only
- ½ lemon, zested and juiced (approx. 20 g juice)
- 50 g red onion, cut into pieces
- 80 g shelled unsalted pistachio nuts
- 4 plum tomatoes, deseeded and finely diced
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- 1 pinch salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 993.3 kJ / 236.5 kcal
- Eiwitten
- 7.2 g
- Koolhydraten
- 13.8 g
- Vetten
- 15.7 g
- Verzadigd vet
- 1.9 g
- Vezels
- 6.5 g
- Natrium
- 131.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Raw cauliflower tabouli
30 min
Chia and quinoa tortillas with a trio of dips
1h 45min
Spinach salad with crunchy quinoa and green goddess dressing
2hod. 50min
Guacamole
10 Min
Quinoa salad with chicken and avocado
1h 15min
Colourful quinoa salad
40 min
Mixed grain salad with lemon and honey dressing
55min
Crunchy quinoa patties with avocado smash
1 godz. 30 min
Grilled eggplant dip
2 Std.
Falafel with beetroot hommus
20 min
Baba ghanoush
1h
Spiced roasted cauliflower salad with minted yoghurt
1h