Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 240 g extra virgin olive oil
- 50 g wholegrain mustard
- 50 g balsamic vinegar
- 2 tsp sugar (optioneel)
- 2 tbsp dried mixed herbs (e.g. basil, oregano, thyme, rosemary)
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 661.2 kJ / 158 kcal
- Eiwitten
- 0.2 g
- Koolhydraten
- 1.1 g
- Vetten
- 17.1 g
- Verzadigd vet
- 2.7 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 206.9 mg
Alternatieve recepten
French dressing
5 Min
Harissa yoghurt dressing
5 Min
Summer fruits in mulled cider syrup
45 min
Beetroot salad
10 Min
Basil pesto
10 Min
Mayonnaise
5 Min
Chopped vegetable salad
10 Min
Beetroot salad with raita dressing
35 min
Asparagus and broad bean salad
25min
Steamed carrot and zucchini tagliatelle
35 min
Carrot, feta and mint salad
40 min
Traditional gravy
25min