Apparaten en accessoires
Fennel, date and nut bread
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 15min
10 slices
Ingrediënten
Nut paste
-
macadamia oil (see Tips)55 g
-
raw almonds400 g
-
pumpkin seeds100 g
-
sunflower seeds100 g
-
sesame seeds60 g
-
sea salt to taste2 pinches
-
caster sugar (optional)1 tbsp
Bread
-
oil for greasing
-
pitted Medjool dates120 g
-
dried figs cut into halves70 g
-
fennel seeds1 tsp
-
eggs4
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
apple cider vinegar1 tbsp
-
slivered almonds for garnishing (optional)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 slice
Natrium
197.1 mg
Eiwitten
19.2 g
Calorieën
2332.6 kJ /
555.3 kcal
Vetten
45 g
Vezels
7.7 g
Verzadigd vet
4.7 g
Koolhydraten
17.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Vegetarian Kitchen
87 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Health by chocolate torte (Skinnymixers)
45min
Gluten free carrot and almond cake
2u. 30min
Orange and mango chia pudding
3u. 15min
Cashew pouring cream
35min
Pumpkin and turmeric loaf
1u. 50min
Gluten free chocolate halva cake
1u.
Carrot poppy seed muffins
1u. 15min
Artichoke and bean ragout
1u. 30min
Gluten free breakfast cereal clusters
1u. 15min
Sauerkraut
168u. 35min
Buckwheat and date bliss balls
24u. 20min
Healthy banana bread
1u. 15min