Compatibele versies
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 140 g carrot, peeled and trimmed
- 160 g zucchini, trimmed
- 120 g Gruyère cheese, cut into pieces to fit feeder tube
- 2 plum tomatoes, firm, that fit whole through feeder tube
- 50 g onion, cut into halves
- 300 g canned kidney beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 150 g water
- ½ tsp Vegetable stock paste
- 20 g tomato paste
- 3 pinches ground cayenne pepper
- ¼ - ½ tsp sea salt
- 3 pinches ground black pepper
- 6 taco shells
- dried chilli flakes, to sprinkle (optional)
- ½ bunch fresh coriander, leaves only, chopped
- 100 g crème fraîche, to serve
- 1 lime, cut into wedges, to serve
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1058.9 kJ / 253.1 kcal
- Eiwitten
- 11.1 g
- Koolhydraten
- 23.9 g
- Vetten
- 13.6 g
- Verzadigd vet
- 6.7 g
- Vezels
- 6.1 g
- Natrium
- 485.7 mg
Alternatieve recepten
15-minute noodles
15 min
Loaded chickpea masala with spelt chapatis (Diabetes)
40 min
Rice paper rolls (Thermomix® Cutter, TM6)
1h
Black bean chilli with guacamole and "corn chips" (Diabetes)
55 min
Chicken Pizzaiola
50 min
Crispy Korean tofu
1 Std. 20 Min
Creamy vegetable rice
25min
Sweet potato and wakame patties (Jude Blereau)
1h
Cheesy polenta with vegetable ragù
1 Std. 20 Min
Ribollita
50 min
Tex-Mex Bowl
50 min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4h