Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tofu coating
- 160 g almond milk
- 120 g cornflour
- 80 g plain flour
- 1 tsp garlic powder
- 1 tsp sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
Sauce
- 5 garlic cloves
- 10 g fresh ginger
- 60 g light brown sugar
- 60 g rice wine vinegar
- 60 g pure maple syrup
- 30 - 50 g Korean chilli paste (gochujang), to taste ( see Tips)
- 30 g ketchup (see Tips)
- 20 g sesame oil
- 20 g dark soy sauce
Rice and broccoli
- 1000 g water
- 1 ½ tsp sea salt
- 200 g long grain white rice
- 350 g broccoli florets
Tofu
- 1000 - 1500 g vegetable oil, to deep fry
- 400 g firm tofu, pressed for 30 minutes, then cut into cubes (2 cm - see Tips)
- sesame seeds, to garnish
- 2 spring onions/shallots, cut into slices (5 mm), to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3147 kJ / 749.3 kcal
- Eiwitten
- 21.7 g
- Koolhydraten
- 98.4 g
- Vetten
- 30.7 g
- Verzadigd vet
- 3.9 g
- Vezels
- 10.5 g
- Natrium
- 1072.2 mg
Alternatieve recepten
Chickpea shawarma salad bowl
40min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2h 5min
Soba noodle mee goreng
40min
Sweet potato and wakame patties (TM6, Jude Blereau)
1h
Crispy Korean Tofu
1h 20min
Soba noodle and tofu salad
35 min
Miso glazed eggplant (Nasu dengaku)
30min
Sweet potato and wakame patties (Jude Blereau)
1h
Sichuan zucchini and eggplant
1h 15min
Cauliflower tacos with chipotle sauce
3h 45min
Okonomiyaki
30min
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30min