Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g cheddar cheese, cut into pieces
- 2 kale leaves or fresh silverbeet, stalks removed
- ½ brown onion
- 2 garlic cloves
- 20 g butter
- 130 g brown rice
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tip)
- 500 g water
- 180 g white button mushrooms, cut into slices
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2055.8 kJ / 491.4 kcal
- Eiwitten
- 18.7 g
- Koolhydraten
- 68.7 g
- Vetten
- 18.2 g
- Verzadigd vet
- 9.7 g
- Vezels
- 9.3 g
- Natrium
- 203.1 mg
Alternatieve recepten
Creamy vegetable rice
25min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30min
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter, TM6)
40 min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1 godz. 20 min
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40 min
Meat-free mushroom lasagne
1h 30 min
Ribollita
50 min.
Chicken Pizzaiola
50 min.
Ginger salmon udon with spiced cashews
35min
Warm satay bowl
1 Std. 10 Min
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter, TM6)
30min
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30min