Compatibele versies
Wholemeal fish fingers with smashed beans (Diabetes)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Fish fingers
- 10 g fresh parsley, leaves only
- 4 sprigs fresh dill, fronds only
- 150 g seeded wholemeal bread, torn into pieces (see Tip)
- ground black pepper, to taste
- 40 g buckwheat flour
- 500 g boneless snapper fillets, cut into pieces (2 x 8 cm)
- 2 eggs, lightly beaten and placed in a shallow bowl
Bean and pea smash
- 400 g canned cannellini beans, no-added salt, rinsed and drained
- 80 g frozen green peas
- 15 g extra virgin olive oil
- ground black pepper, to taste
- 30 g water
Yoghurt tartare
- 40 g natural yoghurt, high protein (see Tip)
- 10 g lemon juice
- ¼ tsp Dijon mustard
- 1 sprig fresh parsley, leaves only, plus extra to garnish
- 25 g cornichons
- 1 tsp pickled capers
- lemon wedges, to serve
- Voeding
- per 4 portions
- Calorieën
- 7420 kJ / 1780 kcal
- Eiwitten
- 165 g
- Koolhydraten
- 135 g
- Vetten
- 56 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 31 g
- Natrium
- 958 mg
Alternatieve recepten
Greek-style meatballs with warm veg salad (Noni Jenkins)
40 min
Bean and broccoli fritters with mango salad (Diabetes)
25 min
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30 min
Nourish bowl (Diabetes)
55 min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30 min
Hazelnut and herb stuffed cauliflower
55 min
Three Cheese and spinach lasagne (Diabetes)
1 godz. 30 min
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter)
15 Min
Low carb gluten free lamb lasagne
1h 40min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1h
Moroccan chicken tagine with pearl couscous
35 min
Herby potato salad with crisp topping
50 min