Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 eschalot (approx. 40 g)
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 100 g mayonnaise (see Tips)
- 100 g sour cream
- ½ tsp ground mountain pepperberry (see Tips) or ground black pepper
- 1000 g water
- 1 tsp sea salt
- 250 g small dried pasta of choice
- 200 g broccoli, cut into small florets
- 250 g cherry tomatoes, cut into halves
- 1 yellow capsicum, deseeded and cut into small cubes (5 mm)
- fresh basil leaves, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1562.2 kJ / 373.4 kcal
- Eiwitten
- 10.7 g
- Koolhydraten
- 39.4 g
- Vetten
- 19.5 g
- Verzadigd vet
- 5.2 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 561.7 mg
Alternatieve recepten
Risoni with salmon and spinach
25min
Mushroom and sun-dried tomato fettuccine
35min
Risoni salad with artichoke and feta
25min
Broccoli, chilli and pine nut spaghetti
40min
Broccoli and three cheese pasta bake
40min
Penne and vegetables
35min
Tomato pasta with vegetables and feta
30min
Feta, spinach and potato frittata
1u.
Mexican one-pot pasta
30min
Chicken with sweet potato cheesy crust
1h 15min
Mediterranean pasta salad
50min
Butternut and bacon macaroni cheese
1u. 30min