Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 eschalot (approx. 40 g)
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 100 g mayonnaise (see Tips)
- 100 g sour cream
- ½ tsp ground mountain pepperberry (see Tips) or ground black pepper
- 1000 g water
- 1 tsp sea salt
- 250 g small dried pasta of choice
- 200 g broccoli, cut into small florets
- 250 g cherry tomatoes, cut into halves
- 1 yellow capsicum, deseeded and cut into small cubes (5 mm)
- fresh basil leaves, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1562.2 kJ / 373.4 kcal
- Eiwitten
- 10.7 g
- Koolhydraten
- 39.4 g
- Vetten
- 19.5 g
- Verzadigd vet
- 5.2 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 561.7 mg
Alternatieve recepten
Chicken Caesar pasta salad
55 min
Broccoli, chilli and pine nut spaghetti
40min
Mushroom and sun-dried tomato fettuccine
35min
Butternut and bacon macaroni cheese
1 Std. 30 Min
Penne and vegetables
35min
Aussie potato salad
1 Std. 30 Min
Warm Mediterranean couscous salad
30min
Sweet potato pasta with burnt sage butter
30min
Pasta primavera
1 Std.
Vegetable potato salad with chicken
1 Std. 15 Min
Tomato pasta with vegetables and feta
30min
Broccoli and three cheese pasta bake
40min