Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 eschalot (approx. 40 g)
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 100 g mayonnaise (see Tips)
- 100 g sour cream
- ½ tsp ground mountain pepperberry (see Tips) or ground black pepper
- 1000 g water
- 1 tsp sea salt
- 250 g small dried pasta of choice
- 200 g broccoli, cut into small florets
- 250 g cherry tomatoes, cut into halves
- 1 yellow capsicum, deseeded and cut into small cubes (5 mm)
- fresh basil leaves, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1562.2 kJ / 373.4 kcal
- Eiwitten
- 10.7 g
- Koolhydraten
- 39.4 g
- Vetten
- 19.5 g
- Verzadigd vet
- 5.2 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 561.7 mg
Alternatieve recepten
Tomato pasta with vegetables and feta
30min
Chicken pesto pasta
30min
Pasta with tuna
30min
Sweet potato pasta with burnt sage butter
30min
Risoni salad with artichoke and feta
25min
Warm Mediterranean couscous salad
30min
Mexican one-pot pasta
30min
One pot pasta with chorizo
35min
Penne and vegetables
35min
Mediterranean pasta salad
50 min.
Chicken Caesar pasta salad
55 Min
Mexican cottage pie
1h 30 min