Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 eschalot (approx. 40 g)
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 100 g mayonnaise (see Tips)
- 100 g sour cream
- ½ tsp ground mountain pepperberry (see Tips) or ground black pepper
- 1000 g water
- 1 tsp sea salt
- 250 g small dried pasta of choice
- 200 g broccoli, cut into small florets
- 250 g cherry tomatoes, cut into halves
- 1 yellow capsicum, deseeded and cut into small cubes (5 mm)
- fresh basil leaves, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1562.2 kJ / 373.4 kcal
- Eiwitten
- 10.7 g
- Koolhydraten
- 39.4 g
- Vetten
- 19.5 g
- Verzadigd vet
- 5.2 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 561.7 mg
Alternatieve recepten
Aussie potato salad
1h 30min
Mediterranean pasta salad
50min
Feta, spinach and potato frittata
1h
Risoni salad with artichoke and feta
25min
Warm Mediterranean couscous salad
30min
Warm sweet potato and chickpea salad
45min
Spinach and rocket salad with cream cheese dressing
30min
Stuffed jacket potatoes (two ways)
1h 10min
Chicken Caesar pasta salad
55min
Vegetable potato salad with chicken
1h 15min
Curried couscous, carrot and chickpea salad
15min
Butternut and bacon macaroni cheese
1h 30min