Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g day old sourdough bread, torn into pieces
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 90 g pitted green olives
- 2 garlic clove
- 60 g eschalots
- 40 g unsalted butter
- 400 g liquid chicken stock
- 400 g tomato passata, plus extra if needed
- 1000 g potatoes, peeled and cut into cubes (3 cm)
- 2 tbsp olive oil
- 4 - 6 skinless chicken breast fillets (approx. 350 g each)
- 4 - 6 slices prosciutto
- 4 - 6 stalks fresh silverbeet, stalks removed and leaves torn into strips
- 160 g mozzarella cheese, cut into thin slices
- 1 pinch salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 2473.4 kJ / 588.9 kcal
- Eiwitten
- 69.5 g
- Koolhydraten
- 23.6 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 10.7 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 1021.8 mg
Alternatieve recepten
Beef stroganoff
35min
Lamb spezzatino
1h 45min
Lasagne bolognese
2h 30min
Meat stock paste
45 Min
Peppercorn sauce
20 Min
Veal involtini
35min
Chicken with sparkling wine cream sauce
1h 5min
Diane sauce
20 Min
Meatballs in tomato sauce (TM5)
3h 40min
Layered lamb curry
1h
Pork san choy bau
25 Min
Beef ragu
1h 25min