Compatibele versies
Prawns in chilli butter with risoni and herb salad
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g cherry tomatoes, cut into halves
- 2 spring onions/shallots, cut into thin slices
- 40 g olive oil
- 3 - 4 sprigs fresh parsley, leaves only
- 1 - 2 sprigs fresh mint, leaves only
- 1 - 2 sprigs fresh coriander, leaves only
- 3 - 4 sprigs fresh basil, leaves only
- 60 g lemon juice
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 tsp salt
- 500 g peeled raw prawns, deveined
- 60 g unsalted butter
- 1 - 3 fresh long red chillies, cut into halves, deseeded if preferred (see Tip)
- 2 garlic cloves
- 1 - 2 pinches smoked paprika
- 1200 g water
- 300 g dried risoni pasta
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2700.4 kJ / 643 kcal
- Eiwitten
- 38.5 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 10.6 g
- Vezels
- 12.3 g
- Natrium
- 1040 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mushroom and sun-dried tomato fettuccine
35 min
Garlic prawns
25min
Mediterranean salmon and couscous parcels
25min
Pancetta, pine nut and ricotta pappardelle
35 min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
35 min
Prawn saganaki with feta
35 min
Tagliatelle with porcini mushrooms
1h
Harissa lamb with green couscous
40min
Mediterranean seafood rice with chorizo
1h 5min
Linguine with lemon and prosciutto
25min
Prawn and noodle stir-fry
25min
Pasta alla puttanesca
35 min