Mediterranean seafood rice with chorizo

Mediterranean seafood rice with chorizo

4.2 31 beoordelingen
Voorbereiding. 35min
Totaal 1u. 5min
6 portions

Ingrediënten

  • fresh mussels shells scrubbed and debearded
    400 g
  • onions cut into halves
    160 g
  • garlic cloves
    2
  • olive oil
    40 g
  • fresh squid rings
    200 g
  • mixed capsicum (e.g. red, green), cut into pieces (3 cm)
    200 g
  • spicy chorizo cut into thin slices
    50 g
  • canned diced tomatoes
    400 g
  • salt
    1 ½ tsp
  • saffron
    2 pinches
  • water
    200 g
  • Chicken stock paste (refer to recipe in The Basic Cookbook)
    ½ tsp
  • short-grain white rice cooked (see Tips)
    350 g
  • peeled raw prawns
    50 g
  • lemon cut into wedges, to serve
    1

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 17 g
Calorieën 1593 kJ / 377 kcal
Vetten 11 g
Vezels 3 g
Koolhydraten 51 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...