Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1200 g water
- 1 tsp salt, plus extra to season
- 350 g linguine pasta
- 1 tsp oil
- 50 g salted butter
- 1 brown onion (approx. 120 g), cut into halves
- 1 - 2 fresh long red chillies, cut into halves and deseeded if preferred
- 1 tsp fennel seeds
- 2 bunches asparagus, cut into thirds
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to season
- 280 g crab meat
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 12 sprigs fresh chives, finely sliced
- 3 tbsp lemon juice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2156.5 kJ / 513.5 kcal
- Eiwitten
- 24.4 g
- Koolhydraten
- 67.6 g
- Vetten
- 13.3 g
- Verzadigd vet
- 7.3 g
- Vezels
- 10.6 g
- Natrium
- 1518 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30 min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45 min
Salted caramel soufflés
35 min
Flaky salmon pie with herb dressing
40min
Penne with mussels
1h 5min
Pasta salad with trout and vegetables
45 min
Harissa lamb with green couscous
40min
Seafood con arroz
45 min
Smoked trout pasta with lemon and capers
35 min
Salmon and fennel risotto
30 min
Chilli crab pasta
35 min
Linguine with salmon and herbs
25 min