Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g chorizo, cut into thin slices (approx. 5 mm)
- 120 g brown onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- ½ tsp saffron threads
- 1 tbsp tomato paste
- 700 g water
- 200 g liquid fish stock (see Tips)
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 300 g Arborio rice
- 200 g skinless, boneless chicken thighs, cut into pieces (2-3 cm)
- 300 g fresh mussels, scrubbed and debearded
- 2 tsp olive oil
- 250 g peeled raw prawns, deveined
- 200 g frozen peas
- 60 g lemon juice
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, finely chopped
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 1 lemon, cut into wedges, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2229.7 kJ / 530.9 kcal
- Eiwitten
- 40.5 g
- Koolhydraten
- 46.7 g
- Vetten
- 18.7 g
- Verzadigd vet
- 6.1 g
- Vezels
- 5.6 g
- Natrium
- 1297.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Prawn and saffron risotto
30min
Pearl barley risotto with asparagus
1h 5min
Bolognese sauce
40min
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40min
Mashed potatoes
40min
Bubble and squeak soup
35min
Crab linguine
30min
Sardines in parcels with green bean salad
Geen beoordelingen
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
Geen beoordelingen
Penne with mussels
1h 5min
Sicilian prawn salad
40min
Creamy blue cheese with shell pasta
45 Min