Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g chorizo, cut into thin slices (approx. 5 mm)
- 120 g brown onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- ½ tsp saffron threads
- 1 tbsp tomato paste
- 700 g water
- 200 g liquid fish stock (see Tips)
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 300 g Arborio rice
- 200 g skinless, boneless chicken thighs, cut into pieces (2-3 cm)
- 300 g fresh mussels, scrubbed and debearded
- 2 tsp olive oil
- 250 g peeled raw prawns, deveined
- 200 g frozen peas
- 60 g lemon juice
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, finely chopped
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 1 lemon, cut into wedges, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2229.7 kJ / 530.9 kcal
- Eiwitten
- 40.5 g
- Koolhydraten
- 46.7 g
- Vetten
- 18.7 g
- Verzadigd vet
- 6.1 g
- Vezels
- 5.6 g
- Natrium
- 1297.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto with zucchini and prawns
1h 15min
Beef and pepper ragu
2 godz. 15 min
White fish and lemon risotto
30min
Chicken cacciatore
50min
Mediterranean seafood rice with chorizo
1 Std. 5 Min
Shichimi togarashi oysters
1h 10 min
Prawn and mushroom crepes
50min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)
1h 15min
Lamb stew with couscous
2h 10min
Pistachio cheesecakes with mango
2h 30min
Prawn and saffron risotto
30min
Thai-style fish cakes
30min