Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g chorizo, cut into thin slices (approx. 5 mm)
- 120 g brown onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- ½ tsp saffron threads
- 1 tbsp tomato paste
- 700 g water
- 200 g liquid fish stock (see Tips)
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 300 g Arborio rice
- 200 g skinless, boneless chicken thighs, cut into pieces (2-3 cm)
- 300 g fresh mussels, scrubbed and debearded
- 2 tsp olive oil
- 250 g peeled raw prawns, deveined
- 200 g frozen peas
- 60 g lemon juice
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, finely chopped
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 1 lemon, cut into wedges, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2229.7 kJ / 530.9 kcal
- Eiwitten
- 40.5 g
- Koolhydraten
- 46.7 g
- Vetten
- 18.7 g
- Verzadigd vet
- 6.1 g
- Vezels
- 5.6 g
- Natrium
- 1297.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
White fish and lemon risotto
30 dk
Chicken and sweet corn soup
30 dk
Thai beef salad with noodles
1h
Lamb and barley soup
50min
Crab linguine
30 dk
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
Nessuna valutazione
Penne with mussels
1h 5min
Cucumber soup with prawn skewers
Nessuna valutazione
Brussels sprouts with lime crumb
20min
Pork with black bean sauce
30 dk
Caribbean stew and steamed rice cups
9h 15min
Guacamole with mango
10min