
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dressing
- 20 g Dijon mustard
- 30 g lemon juice
- 50 g extra virgin olive oil
- ¼ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
Fennel and asparagus salad
- 250 g Camembert cheese (whole)
- 1 sprig fresh thyme leaves only
- 2 bunches asparagus trimmed and cut into pieces (3 cm)
- salt to season
- ground black pepper to season
- 500 g water
- 2 fennel bulbs cut into very thin slices (see Tip); fennel fronds reserved for garnishing
- 60 g rocket
- 16 pitted black olives
- 2 tbsp roasted pine nuts
- micro herbs (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 437.5 kcal / 1838.3 kJ
- Eiwitten
- 17.5 g
- Vetten
- 36.9 g
- Koolhydraten
- 6.3 g
- Vezels
- 5.5 g
- Verzadigd vet
- 12.4 g
- Natrium
- 890.5 mg