Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dressing
- 20 g Dijon mustard
- 30 g lemon juice
- 50 g extra virgin olive oil
- ¼ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
Fennel and asparagus salad
- 250 g Camembert cheese (whole)
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 2 bunches asparagus, trimmed and cut into pieces (3 cm)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 500 g water
- 2 fennel bulbs, cut into very thin slices (see Tip); fennel fronds reserved for garnishing
- 60 g rocket
- 16 pitted black olives
- 2 tbsp roasted pine nuts
- micro herbs (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1838.3 kJ / 437.5 kcal
- Eiwitten
- 17.5 g
- Koolhydraten
- 6.3 g
- Vetten
- 36.9 g
- Verzadigd vet
- 12.4 g
- Vezels
- 5.5 g
- Natrium
- 890.5 mg
Alternatieve recepten
Prawn stir-fry
25 Min
Seared tuna on chilli bean mash
35 dk
Prawn salad with avocado dressing
35 dk
Sweet potato and grain salad
1h 30min
Buckwheat mushroom tartlets
1h 45min
Artichoke and bean ragout
1h 30min
Eggplant with burghul
55 dk
Turkey roll with cranberry and cherry sauce
2h 30min
Brussels sprouts with lime crumb
20min
Pearl barley risotto with asparagus
1sa 5 dk
Citrus quinoa salad with miso ginger dressing
1h 15min
Polenta zucchini slice
2h 10min