Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dressing
- 20 g Dijon mustard
- 30 g lemon juice
- 50 g extra virgin olive oil
- ¼ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
Fennel and asparagus salad
- 250 g Camembert cheese (whole)
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 2 bunches asparagus, trimmed and cut into pieces (3 cm)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 500 g water
- 2 fennel bulbs, cut into very thin slices (see Tip); fennel fronds reserved for garnishing
- 60 g rocket
- 16 pitted black olives
- 2 tbsp roasted pine nuts
- micro herbs (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1838.3 kJ / 437.5 kcal
- Eiwitten
- 17.5 g
- Koolhydraten
- 6.3 g
- Vetten
- 36.9 g
- Verzadigd vet
- 12.4 g
- Vezels
- 5.5 g
- Natrium
- 890.5 mg
Alternatieve recepten
Grilled cabbage with blue cheese dressing and bacon
20min
Zucchini, Brie and basil soup
35min
Tomatoes with wasabi dressing
10min
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1h 5 min
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
Geen beoordelingen
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7 godz. 10 min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1h 10min
Roasted vegetables with horseradish cream
40min
Salmon with yoghurt dressing
55min
Mushroom tart
50min
Balsamic salmon and zucchini noodles
35min
Creamed spinach
15min