Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dressing
- 20 g Dijon mustard
- 30 g lemon juice
- 50 g extra virgin olive oil
- ¼ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
Fennel and asparagus salad
- 250 g Camembert cheese (whole)
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 2 bunches asparagus, trimmed and cut into pieces (3 cm)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 500 g water
- 2 fennel bulbs, cut into very thin slices (see Tip); fennel fronds reserved for garnishing
- 60 g rocket
- 16 pitted black olives
- 2 tbsp roasted pine nuts
- micro herbs (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1838.3 kJ / 437.5 kcal
- Eiwitten
- 17.5 g
- Koolhydraten
- 6.3 g
- Vetten
- 36.9 g
- Verzadigd vet
- 12.4 g
- Vezels
- 5.5 g
- Natrium
- 890.5 mg
Alternatieve recepten
Cauliflower mash
25min
Seared tuna on chilli bean mash
35 min
Watermelon and salmon ceviche stack
25min
Miso fish with Asian greens
24h 45min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
35 min
Crab and ginger tart with chilli dressing
1 Std. 30 Min
Grain salad lettuce cups
1h 55 min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2 Std. 30 Min
Coq au vin blanc with polenta madeleines
1 Std. 45 Min
Creamed spinach
15 min
Brussels sprouts with lime crumb
20 min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30min