Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dill oil
- 12 sprigs fresh dill, leaves only (approx. 60 g)
- 200 g grapeseed oil
Soup
- 2 eschalots
- 1 leek, white part only, cut into pieces
- 120 g cos lettuce, cut into pieces
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 50 g unsalted butter
- salt, to taste
- fresh ground black pepper, to taste
- 500 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 600 g frozen peas
- 60 g olive oil
Scallops
- 1 tbsp olive oil
- 24 scallops, roe removed
- salt, to season
- fresh ground black pepper, to season
- 3 sprigs fresh dill, for garnishing, finely chopped
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1310.5 kJ / 312 kcal
- Eiwitten
- 10.6 g
- Koolhydraten
- 8.2 g
- Vetten
- 25.7 g
- Verzadigd vet
- 6.1 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 220 mg
Alternatieve recepten
Broccoli and blue cheese soup
25min
Green goodness soup
10min
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13h 25min
Cauliflower soup with bacon dust
35min
Zucchini soup
25min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40min
Thai green broccoli and spinach soup
25min
Lamb’s lettuce cream soup, broccoli with olive sauce
45min
Creamed spinach
15min
Broccoli soup with sage oil
30min
Artichoke and bean ragout
1h 30min
Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
1h