Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dill oil
- 12 sprigs fresh dill, leaves only (approx. 60 g)
- 200 g grapeseed oil
Soup
- 2 eschalots
- 1 leek, white part only, cut into pieces
- 120 g cos lettuce, cut into pieces
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 50 g unsalted butter
- salt, to taste
- fresh ground black pepper, to taste
- 500 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 600 g frozen peas
- 60 g olive oil
Scallops
- 1 tbsp olive oil
- 24 scallops, roe removed
- salt, to season
- fresh ground black pepper, to season
- 3 sprigs fresh dill, for garnishing, finely chopped
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1310.5 kJ / 312 kcal
- Eiwitten
- 10.6 g
- Koolhydraten
- 8.2 g
- Vetten
- 25.7 g
- Verzadigd vet
- 6.1 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 220 mg
Alternatieve recepten
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40 Min
Beetroot soup with herb dumplings
1h 10min
Carrot and coriander soup
30min
Salmon and fennel risotto
30min
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40 Min
Smooth fennel and carrot soup
40 Min
Sunny gazpacho
25 min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40 Min
Beetroot soup (gut health)
40 Min
Curried carrot and ginger soup
40 Min
Zucchini soup
25 min
Cauliflower soup with bacon dust
35 Min