Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 fresh whole sardines, cleaned inside and out and deboned (see Tips)
- 1 lemon, cut into 8 slices and each slice cut into halves
- 1 tsp salt, plus extra to season
- 200 g vine-ripened cherry tomatoes
- 180 g couscous, rinsed and drained
- 180 g brown onion, cut into halves
- 2 garlic cloves
- 1 ½ tbsp oil
- 330 g boiling water
- 1 tsp raw sugar
- ¼ tsp ground black pepper
- ¼ tsp dried chilli flakes
- 100 g pitted black olives, cut into halves
- 30 g caper berries
- 400 g canned crushed tomatoes
- 130 g water
- mixed leaf salad, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2050 kJ / 488 kcal
- Eiwitten
- 37.4 g
- Koolhydraten
- 42.9 g
- Vetten
- 16.8 g
- Verzadigd vet
- 16.7 g
- Vezels
- 7.4 g
- Natrium
- 2523.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rhubarb and ricotta bread and butter pudding
2 Std. 30 Min
Asian chicken noodle soup
1 Std. 35 Min
Mussels in coconut milk
25min
Potted scrambled eggs with asparagus
30min
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40 Min
Fish and mixed vegetable parcels
1h 15min
Crab linguine
30min
Sardines in parcels with green bean salad
Nessuna valutazione
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
Nessuna valutazione
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3h 25min
Salmon and fennel risotto
30min
Goan fish and tamarind curry with coconut rice
1h 15min