Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g water
- 250 g unpeeled raw prawns
- 2 garlic cloves
- 150 g brown onion, cut into pieces
- 100 g green capsicum, deseeded and cut into pieces
- 100 g red capsicum, deseeded and cut into pieces
- 3 sprigs fresh coriander, plus extra leaves for garnishing
- 200 g tomato passata
- 50 g olive oil
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 dried bay leaf
- 1 long red chilli, thinly sliced and deseeded if preferred
- 60 g basmati rice
- 500 g fresh mussels, scrubbed and debearded
- 300 g skinless, firm white fish fillets
- 1 pinch salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1365.5 kJ / 325 kcal
- Eiwitten
- 36.3 g
- Koolhydraten
- 16.2 g
- Vetten
- 12.3 g
- Verzadigd vet
- 2.6 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 1007.9 mg
Alternatieve recepten
Aglio olio e peperoncino
35 dk
Garlic prawns
25 dk
Sous vide salmon with avocado cream (TM5)
1h 5min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1sa 15 dk
Tom kha prawns
25 dk
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30 dk
Chilli crab pasta
35 dk
Fish stock
35 dk
Thai-style prawn broth with spicy apples
1sa 15 dk
Steamed mushroom and egg pots
40 dk
Baked masala fish
1sa 15 dk
Duck confit with lentil & orange salad
15 Std. 40 Min