Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g water
- 250 g unpeeled raw prawns
- 2 garlic cloves
- 150 g brown onion, cut into pieces
- 100 g green capsicum, deseeded and cut into pieces
- 100 g red capsicum, deseeded and cut into pieces
- 3 sprigs fresh coriander, plus extra leaves for garnishing
- 200 g tomato passata
- 50 g olive oil
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 dried bay leaf
- 1 long red chilli, thinly sliced and deseeded if preferred
- 60 g basmati rice
- 500 g fresh mussels, scrubbed and debearded
- 300 g skinless, firm white fish fillets
- 1 pinch salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1365.5 kJ / 325 kcal
- Eiwitten
- 36.3 g
- Koolhydraten
- 16.2 g
- Vetten
- 12.3 g
- Verzadigd vet
- 2.6 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 1007.9 mg
Alternatieve recepten
Potato and porcini mushroom soup
30 Min
Steamed coconut and prawn soup
30 Min
Cream of mushroom soup
20 Min
Tom yum goong (hot and sour soup)
45 Min
Tom kha prawns
25 min
Mussels in turmeric and ginger broth
20 Min
Sicilian prawn salad
40 Min
Zesty avocado with crab
10 Min
Seafood bisque
1 Std. 10 Min
Hot and sour prawn soup
45 Min
Pho bo (Vietnamese beef and noodle soup)
2h
Prawn and fish ball soup with Ramen noodles
35 Min