Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g water
- 250 g unpeeled raw prawns
- 2 garlic cloves
- 150 g brown onion, cut into pieces
- 100 g green capsicum, deseeded and cut into pieces
- 100 g red capsicum, deseeded and cut into pieces
- 3 sprigs fresh coriander, plus extra leaves for garnishing
- 200 g tomato passata
- 50 g olive oil
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 dried bay leaf
- 1 long red chilli, thinly sliced and deseeded if preferred
- 60 g basmati rice
- 500 g fresh mussels, scrubbed and debearded
- 300 g skinless, firm white fish fillets
- 1 pinch salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1365.5 kJ / 325 kcal
- Eiwitten
- 36.3 g
- Koolhydraten
- 16.2 g
- Vetten
- 12.3 g
- Verzadigd vet
- 2.6 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 1007.9 mg
Alternatieve recepten
Mussels in spicy tomato sauce
45 min
Mixed seafood with tomato and herb sauce
30 min
Hearty seafood chowder
45 min
Bamia (okra and meat stew)
55min
Mussels in white wine and cream sauce
45 min
Mediterranean seafood rice with chorizo
1h 5min
Sicilian prawn salad
40 min
Moroccan prawns with preserved lemon couscous
30 min
Creamy scallop soup with chorizo
30 min
Seafood bisque
1h 10min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1 Std. 15 Min
Prawn and fish ball soup with Ramen noodles
35min