Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g water
- 250 g unpeeled raw prawns
- 2 garlic cloves
- 150 g brown onion, cut into pieces
- 100 g green capsicum, deseeded and cut into pieces
- 100 g red capsicum, deseeded and cut into pieces
- 3 sprigs fresh coriander, plus extra leaves for garnishing
- 200 g tomato passata
- 50 g olive oil
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 dried bay leaf
- 1 long red chilli, thinly sliced and deseeded if preferred
- 60 g basmati rice
- 500 g fresh mussels, scrubbed and debearded
- 300 g skinless, firm white fish fillets
- 1 pinch salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1365.5 kJ / 325 kcal
- Eiwitten
- 36.3 g
- Koolhydraten
- 16.2 g
- Vetten
- 12.3 g
- Verzadigd vet
- 2.6 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 1007.9 mg
Alternatieve recepten
Zurich-style veal strips with potatoes
2h 50min
Sauerkraut soup
50min
Prawn and fish ball soup with Ramen noodles
35min
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1h 20min
Mixed seafood with tomato and herb sauce
30min
Seafood en papillote with saffron potatoes
35min
Penne with mussels
1h 5min
Monkfish tagine with preserved lemon
1h 35min
Zesty avocado with crab
10min
Fish ambul thiyal (Sour fish curry)
1h
Solyanka (Ukraine hot spicy soup)
2h
Fish stock
35min