Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 cm piece fresh ginger, peeled
- 50 g fresh oyster mushrooms
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices, plus extra for garnishing
- 800 g coconut milk
- 2 tbsp red curry paste (see Tips)
- 3 tsp fish sauce (gluten free)
- 24 peeled, medium raw prawns, with tails on (approx. 750 g)
- 80 g dried rice noodles
- boiling water, for soaking
- micro herbs, for garnishing (optional)
- fresh limes, cut into cheeks, to serve
- Voeding
- per 4 portions
- Calorieën
- 9744 kJ / 2320 kcal
- Eiwitten
- 177 g
- Koolhydraten
- 104.6 g
- Vetten
- 132.9 g
- Verzadigd vet
- 101.6 g
- Vezels
- 11.4 g
- Natrium
- 7050.3 mg
Alternatieve recepten
Fish soup
40 min
Penne with mussels
1 Std. 5 Min
Prawn and chicken laksa
40 min
Mussels in turmeric and ginger broth
20 Min
Fish balls with yoghurt sauce
1 Std. 50 Min
Lamb and quinoa stew
1 godz.
Thai noodle and seafood salad
50 Min
Bun bo hue (spicy noodle soup)
1 Std. 50 Min
'Eat the rainbow' breakfast bowl
40 min
Curry lamb cutlets
1 godz.
Suan la tang (hot and spicy soup)
35 Min
Vietnamese mixed meat pho
1 Std. 50 Min