Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 calamari hoods (approx. 330 g total)
- 20 raw prawns, deveined and tails intact
- 4 garlic cloves
- 2 pieces lemon zest (approx. 5 x 2 cm), no white pith
- ½ - 1 long red chilli, deseeded if preferred and cut into halves
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra finely chopped for garnishing
- 3 sprigs fresh coriander, leaves only, plus extra finely chopped for garnishing
- 40 g olive oil
- 2 - 3 tbsp dry white wine
- ½ tsp sweet paprika
- ¼ tsp sea salt, to taste
- 1 - 2 lemons, cut into wedges, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 543 kJ / 129 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 0.8 g
- Vetten
- 5.9 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 358.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Garlic prawns
25 min
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40 min
Sautéed mushrooms and zucchini with prosciutto
25 min
Chilli lime prawns with soba noodles
25 min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)
1 Std. 15 Min
Radish cakes
1hod. 5min
Sicilian prawn salad
40 min
Spiced coriander prawns
25 min
Goi muc (squid salad)
45 Min
Seafood panzanella
1h
Chorizo and prawns a la Sidra
25 min
Champagne poached chicken terrine
1 godz. 30 min