Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1850 g water, plus extra to submerge bags and approx. 110 g for sauce
- 30 g freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)
- 40 g capsicum, cut into thin slices (2 mm x 5 cm)
- 12 medium raw prawns, peeled and deveined (approx. 180 g - see Tips)
- ¼ tsp salt
- ½ tsp sugar
- 170 g fresh pineapple, cored and cut in pieces (2 cm)
- 1 garlic clove
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- ¼ fresh long red chilli, deseeded if preferred
- 20 g brown sugar
- 20 g rice wine vinegar
- 30 g soy sauce
- 5 g cornflour
- fresh coriander, leaves only, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 872.2 kJ / 207.7 kcal
- Eiwitten
- 25.4 g
- Koolhydraten
- 21.8 g
- Vetten
- 1 g
- Verzadigd vet
- 0.2 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 1665.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken and almond stir-fry
30 Min
Kung Pao chicken
1 Std. 30 Min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35 Min
Roast pork with sage and cranberry stuffing
3 Std. 35 Min
Sunday lamb roast
1 Std. 55 Min
Curried chicken rasam
50min
Pork in green pepper and cognac sauce
50min
Stir Fried Prawns with Dragon Well Tea (Longjing Tea Prawns)
4h 10min
Salted caramel soufflés
35 Min
Mussels in turmeric and ginger broth
20min
Steamed Chicken with Chilli Sauce
30 Min
Kimchi chicken
35 Min