Apparaten en accessoires
Bamia (okra and meat stew)
Voorbereiding. 15min
Totaal 55min
4 portions
Ingrediënten
-
okra trimmed800 g
-
garlic cloves4
-
brown onion cut into halves200 g
-
fresh coriander leaves only10 sprigs
-
olive oil60 g
-
beef chuck steak cut into pieces (3 cm)500 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
canned chopped tomatoes400 g
-
tomato paste70 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
795.1 mg
Eiwitten
35.6 g
Calorieën
1672.2 kJ /
398.2 kcal
Vetten
21.8 g
Vezels
11.2 g
Verzadigd vet
4.8 g
Koolhydraten
10.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Authentic Lebanese
10 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Cracked wheat and tomato kibbeh
50min
Chicken with yoghurt tahini sauce (Fattet d'jaj)
1u. 10min
Mouhallabieh (milk pudding)
4u. 30min
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2u.
Sweet cheese rolls (halawet el jebn)
2u. 45min
Cheese sambousek
1u. 45min
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2u. 30min
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1u. 35min
Chicken moghrabieh
1u. 25min
Samke harra
35min
Okra and meat stew (bamia)
1u.
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1u. 30min