Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g dried porcini mushrooms
- 60 g eschalots
- 30 g unsalted butter
- 550 g button mushrooms
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 250 g pouring (whipping) cream
- 100 g water
- 1 tbsp sherry (optional)
- 1 tsp truffle oil
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 654.8 kJ / 155.9 kcal
- Eiwitten
- 2.5 g
- Koolhydraten
- 1.4 g
- Vetten
- 15.3 g
- Verzadigd vet
- 9.4 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 109.7 mg
Alternatieve recepten
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35min
Gougère puffs with salmon mousse
25 Std. 35 Min
Perfect steak with sauce Bernaise
35min
Suet pastry with thyme
Geen beoordelingen
Butternut Queso (Matthew Kenney)
5 Std. 15 Min
Scallops with pea purée
25min
Grilled scallops with chilli jam
25min
Goat's cheese feta roulade
2 godz. 45 min
Pea and lettuce soup with scallops
45 Min
Sunny gazpacho
25min
Shichimi togarashi oysters
1 godz. 10 min
Porcini pepperleaf paté (Andrew Fielke)
2 godz. 50 min