Apparaten en accessoires
Mushroom cappuccino
Voorbereiding. 15min
Totaal 25min
8 portions
Ingrediënten
-
dried porcini mushrooms10 g
-
eschalots60 g
-
unsalted butter30 g
-
button mushrooms550 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
pouring (whipping) cream250 g
-
water100 g
-
sherry (optional)1 tbsp
-
truffle oil1 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portions
Natrium
109.7 mg
Eiwitten
2.5 g
Calorieën
654.8 kJ /
155.9 kcal
Vetten
15.3 g
Vezels
1.1 g
Verzadigd vet
9.4 g
Koolhydraten
1.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Earl Grey and whisky glaze
1u.
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2u. 45min
Sour Plum Sauce
Geen beoordelingen
Mushroom stock paste
1u. 35min
Peaches in white wine syrup
4u.
Mixed mushroom congee with pickled eggs
24u. 40min
Beurre Blanc
20min
Café de Paris butter
25min
He tao zhi ma hu (sweet walnut sesame soup)
35min
Mango pudding
12u. 15min
Beetroot and tequila cured salmon
24u. 20min
Hearty seafood chowder
1u.