Apparaten en accessoires
Mushroom cappuccino
Voorbereiding. 15min
Totaal 25min
8 portions
Ingrediënten
-
dried porcini mushrooms10 g
-
eschalots60 g
-
unsalted butter30 g
-
button mushrooms550 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
pouring (whipping) cream250 g
-
water100 g
-
sherry (optional)1 tbsp
-
truffle oil1 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portions
Natrium
109.7 mg
Eiwitten
2.5 g
Calorieën
654.8 kJ /
155.9 kcal
Vetten
15.3 g
Vezels
1.1 g
Verzadigd vet
9.4 g
Koolhydraten
1.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Pearl rice meatballs
Geen beoordelingen
White bean purée and anchovy on crostini
45min
Thai Green Curry Paste
10min
Kimchi Sauce
20min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7u. 25min
Potato and porcini mushroom soup
30min
Tiraccino
1u. 5min
Basil oil
10min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1u. 5min
Pea and lettuce soup with scallops
45min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25u. 15min
Pears in red wine
3u. 20min