Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g dried porcini mushrooms
- 60 g eschalots
- 30 g unsalted butter
- 550 g button mushrooms
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 250 g pouring (whipping) cream
- 100 g water
- 1 tbsp sherry (optional)
- 1 tsp truffle oil
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 654.8 kJ / 155.9 kcal
- Eiwitten
- 2.5 g
- Koolhydraten
- 1.4 g
- Vetten
- 15.3 g
- Verzadigd vet
- 9.4 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 109.7 mg
Alternatieve recepten
Steamed prawns or scallops
20min
Quark with pickled radish (Thermomix® Cutter, TM6)
4sa 35 dk
Duck ballotine
2h 45min
Pork Trotter Jelly
8u.
Orange liqueur zabaglione
15 Min
Sun-dried tomato tartare
15 Min
Veal stew (Blanquette de veau)
1h 5min
Mussels with crème fraiche and herbs (Mouclade)
1 godz.
Tiraccino
1h 5min
Pimm's sabayon with strawberries
20min
Miso glazed eggplant (Nasu dengaku)
30min
Traditional crème brûlée
25 Std.