Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 large raw prawns (250 g), peeled and deveined, reserving heads and shells
- 50 g unsalted butter
- 1 onion, cut into halves
- 1 carrot, cut into pieces
- 2 celery stalks, cut into pieces
- 1 garlic clove
- 3 sprigs fresh thyme
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra to garnish
- 750 g water
- 50 g dry white wine
- 30 g rice, of choice
- 30 g tomato paste
- 1 tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 1 - 2 pinches cayenne pepper (optional)
- 8 fresh scallops
- 1 fresh skinless, boneless salmon fillet, cut into cubes (3 cm)
- 1 - 2 calamari tubes, cut into rings
- 50 g pouring (whipping) cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1346.6 kJ / 321.9 kcal
- Eiwitten
- 19.7 g
- Koolhydraten
- 15.6 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 10.3 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 836 mg
Alternatieve recepten
Bulghur and lentil soup
1h
Shrimp and Potato Boil
40min
Flower Pot Egg Pudding
3 Std. 15 Min
Gruyère and asparagus Dutch baby pancake
50 Min
Ube nut pie
5h 10min
Cucumber, dill and sour cream dressing (Thermomix® Cutter)
10min
Steak tartare
30 Min
Pan-fried Brussels sprouts with tonnato sauce
25 Min
Peach and cardamom pie
1 Std. 35 Min
Gochujang seafood risotto
1h
Pan de Sal
2 Std. 20 Min
Avgolemono (Greek-style Chicken Soup)
40min