Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 large raw prawns (250 g), peeled and deveined, reserving heads and shells
- 50 g unsalted butter
- 1 onion, cut into halves
- 1 carrot, cut into pieces
- 2 celery stalks, cut into pieces
- 1 garlic clove
- 3 sprigs fresh thyme
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra to garnish
- 750 g water
- 50 g dry white wine
- 30 g rice, of choice
- 30 g tomato paste
- 1 tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 1 - 2 pinches cayenne pepper (optional)
- 8 fresh scallops
- 1 fresh skinless, boneless salmon fillet, cut into cubes (3 cm)
- 1 - 2 calamari tubes, cut into rings
- 50 g pouring (whipping) cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1346.6 kJ / 321.9 kcal
- Eiwitten
- 19.7 g
- Koolhydraten
- 15.6 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 10.3 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 836 mg
Alternatieve recepten
Solyanka (Ukraine hot spicy soup)
2h
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1h 40min
Easy chicken congee with Chinese sausage and mushrooms
35 min
Mussels with Thai Green Curry Sauce
25 min
Madurese Chicken Satay
1 godz. 30 min
Figs with spiced custard and nougat cream (TM6)
40 min
Roast Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
2h
Scallops and prawns with XO butter
50 min
Fish soup
40 min
Sous-vide Octopus Salad
8 godz.
Browned pork mince
20 min
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1 godz. 20 min