Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g milk
- 6 egg yolks
- 200 g white sugar
- 40 g cornflour or plain flour
- 3 pieces lemon peel, no white pith
- raw sugar, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 936.9 kJ / 223.9 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 3.4 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 59.1 mg
Alternatieve recepten
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25sa 20 dk
Torta caprese with raspberry jelly
2h
Honey cake
49h 30min
Classic madeleines
24j 30 menit
Paris–Brest with praline cream
26h
Sable choux with lime ganache
26h
Italian sausages
40min
Rosewater madeleines
30min
Caramel chocolate mousse cake (TM6, Kirsten Tibballs)
28h
Caramel and macadamia cheesecake (Brett McGregor)
7h 10min
Hazelnut meringue roulade
1h 30min
Dani Valent's Basque cheesecake
2 godz. 10 min