Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sponge
- butter, to grease
- 120 g caster sugar
- 5 eggs, room temperature
- 1 tsp natural vanilla extract
- 120 g self-raising flour
Chocolate icing
- 220 g pure icing sugar
- 20 g cocoa powder
- 100 g milk
Assembly
- 200 g pouring (whipping) cream
- 120 g desiccated coconut
- 6 - 8 tbsp jam, of choice
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 2114.2 kJ / 505.3 kcal
- Eiwitten
- 7.4 g
- Koolhydraten
- 71.8 g
- Vetten
- 22.4 g
- Verzadigd vet
- 15.6 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 244.4 mg
Alternatieve recepten
Traditional French vanilla canelé
49h 5 min
Edna's lemon curd tea cakes
30min
Mixed berry pavlova stack
5 Std. 30 Min
Ginger fluff
50min
Ghost meringues
12j 25 mnt
Apple tart (Thermomix® Cutter, TM6)
1h
Magnolia Kitchen red velvet cakes with vanilla cream cheese icing
1h 15min
"To die for" mini pavlovas
2h 40min
Boston Bun
2 Std. 45 Min
Traditional Apple pie
1 Std. 30 Min
Ham and cheese cruffins
3 Std.
Cinnamon buns
3hod. 5min