Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sponge
- butter, to grease
- 120 g caster sugar
- 5 eggs, room temperature
- 1 tsp natural vanilla extract
- 120 g self-raising flour
Chocolate icing
- 220 g pure icing sugar
- 20 g cocoa powder
- 100 g milk
Assembly
- 200 g pouring (whipping) cream
- 120 g desiccated coconut
- 6 - 8 tbsp jam, of choice
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 2114.2 kJ / 505.3 kcal
- Eiwitten
- 7.4 g
- Koolhydraten
- 71.8 g
- Vetten
- 22.4 g
- Verzadigd vet
- 15.6 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 244.4 mg
Alternatieve recepten
Edna's lemon curd teacake
40min
Granini slice
2h 15min
Ham and cheese cruffins
3 Std.
White chocolate and strawberry trifle
25h
Cotton soft Japanese cheesecake
1 Std. 45 Min
Berry and cream sponge "omelettes"
25min
Cinnamon buns
3h 5min
Edna's lemon curd tea cakes
30min
Lemon meringue cupcakes
1h 30min
Magnolia Kitchen red velvet cakes with vanilla cream cheese icing
1h 15 min
Magnolia Kitchen macadamia and white chocolate brioche scrolls
5hod. 35min
Bee sting cake
6h 50min