Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sponge
- butter, to grease
- 120 g caster sugar
- 5 eggs, room temperature
- 1 tsp natural vanilla extract
- 120 g self-raising flour
Chocolate icing
- 220 g pure icing sugar
- 20 g cocoa powder
- 100 g milk
Assembly
- 200 g pouring (whipping) cream
- 120 g desiccated coconut
- 6 - 8 tbsp jam, of choice
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 2114.2 kJ / 505.3 kcal
- Eiwitten
- 7.4 g
- Koolhydraten
- 71.8 g
- Vetten
- 22.4 g
- Verzadigd vet
- 15.6 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 244.4 mg
Alternatieve recepten
Spiced Polish Christmas cake
99 godz. 30 min
Caramel chocolate mousse cake (TM6, Kirsten Tibballs)
28h
Christy Tania's Macarons with strawberry cream cheese ganache
27h
Walnut cake with coffee frosting
1 Std. 10 Min
Boston Bun
2h 45min
Magnolia Kitchen red velvet cakes with vanilla cream cheese icing
1 Std. 15 Min
"To die for" mini pavlovas (TM6)
2u. 40min
Lemon meringue cupcakes
1 Std. 30 Min
"To die for" mini pavlovas
2u. 40min
Cinnamon buns
3 Std. 5 Min
Portuguese-style custard tarts
40 Min
New York-style cheesecake with strawberry sauce
26h 10 min