Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g unsalted butter, softened and cut into pieces, plus extra to grease
- 200 g natural yoghurt
- 2 eggs
- 150 g caster sugar
- 2 tsp natural vanilla extract
- 250 g plain flour
- 2 tsp baking powder
- 2 pinches sea salt
- 2 ripe peaches, stones removed, 1 cut into pieces (1 cm) and 1 thinly sliced
- 200 g fresh cherries, pitted
- 1 tbsp flaked almonds (optional)
- smooth apricot jam, softened to glaze
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1312.6 kJ / 313.7 kcal
- Eiwitten
- 5.2 g
- Koolhydraten
- 41.7 g
- Vetten
- 14.5 g
- Verzadigd vet
- 8.5 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 119.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spiced Polish Christmas cake
99h 30 min
Elly Berryman's plum shortcake
1 Std.
Black forest cake
5h
Lamington swiss roll
25h 40min
Pear and chocolate frangipane
2 Std.
Cherry Crumble Cake
1 Std. 45 Min
Apple and date cake
1 Std. 30 Min
Coconut butter cake
1 Std.
Hazelnut banana bread
1h 15 min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2 godz. 20 min
Dani Valent's Basque cheesecake
2 godz. 10 min
New York-style cheesecake with strawberry sauce
26sa 10 dk