Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g unsalted butter, softened and cut into pieces, plus extra to grease
- 200 g natural yoghurt
- 2 eggs
- 150 g caster sugar
- 2 tsp natural vanilla extract
- 250 g plain flour
- 2 tsp baking powder
- 2 pinches sea salt
- 2 ripe peaches, stones removed, 1 cut into pieces (1 cm) and 1 thinly sliced
- 200 g fresh cherries, pitted
- 1 tbsp flaked almonds (optional)
- smooth apricot jam, softened to glaze
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1312.6 kJ / 313.7 kcal
- Eiwitten
- 5.2 g
- Koolhydraten
- 41.7 g
- Vetten
- 14.5 g
- Verzadigd vet
- 8.5 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 119.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Scroll bundt cake
2h 40min
Rosewater madeleines
30 Min
Jaffa madeleines
30 Min
Yoghurt cake
1h 40 min
Coffee date muffins
35 Min
Almond and pear tart
40 Min
Quick fruit sponge
35 Min
Apricot Danish slice
40 Min
Caribbean carrot cake
2 Std. 10 Min
Cotton soft Japanese cheesecake
1 Std. 45 Min
Edna's lemon curd tea cakes
30 Min
Dani Valent's Basque cheesecake
2 Std. 10 Min